Inici

Taller: 'Créixer en família'

Cartell 'Créixer en família'
Ampliar en una finestra emergent
I si els nens i nenes vinguessin amb un manual d’instruccions?

Ser pares i mares, no és un paper fàcil ni tampoc hi ha un manual únic que serveixi per a enfocar amb èxit la tasca educativa de les famílies. Són molts els reptes que s’han afrontar com diferents les circumstàncies que envolten cada família.

'Créixer en família' és un programa formatiu dirigit a orientar, reforçar i donar eines a les famílies per tal d'exercir el seu paper educatiu de forma positiva, amb l'objectiu de potenciar el reconeixement i la confiança en les pròpies capacitats dels progenitors. Ofereix cicles de tallers, que pretenen ser espais d'intercanvi d'experiències entre pares i mares amb fills i filles d'edats similars, guiats per professionals experts en la formació de famílies en què les prioritats són reflexionar en relació amb per què educar, què fer i com fer-ho.

Els tallers, dividits per franja d'edat dels infants i adolescents, es realitzen en diferents municipis de tot Catalunya i consten de 6 sessions de dues hores al voltant de temàtiques i conceptes com ara: afecte, autonomia, autoritat, estratègies educatives, resolució de conflictes, responsabilitats en l'àmbit domèstic, el lleure i l'entorn, el paper educatiu de l'escola i la família extensa, etc.

L’Escola Bressol Flor de Neu de Berga acollirà sis sessions adreçades a pares i mares amb nens i nenes de 0 a 3 anys, que es faran els dies:

- Dijous, 26 d’octubre, de 17:30 a 19:30h.
- Dijous, 2 de novembre, de 17:30 a 19:30h
- Dijous, 9 de novembre, de 17:30 a 19:30h
- Dijous, 16 de novembre, de 17:30 a 19:30h
- Dijous, 23 de novembre, de 17:30 a 19:30h
- Dijous, 30 de novembre, de 17:30 a 19:30h

Per a participar en aquests tallers caldrà inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a educacio@ajberga.cat o trucant al telèfon 93 821 43 33.

El programa ‘Créixer en família’ està finançat pel Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya i, per tant, no té cap cost per a les famílies.

Per a més informació, podeu accedir al web www.gencat.cat/benestarsocialifamilia/familia/creixerenfamilia
Data:
Lloc:
Escola Bressol Flor de Neu (C/Sardana, 28)

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga