Inici

Xerrada: ‘Educar sense cridar’. Escola de Mares i Pares

Cartell xerrada educar sense cridar
Ampliar en una finestra emergent
L’àrea d’educació de l’Ajuntament de Berga posa en marxa una nova edició de l’Escola de Mares i Pares. Es tracta d’una iniciativa que va començar l’any passat i que consisteix en la creació d’un espai d’aprenentatge i reflexió per a facilitar la tasca educadora a les famílies. Per a fer-ho, s’organitzen xerrades i tallers per a donar estratègies i instruments als pares i mares en el seu dia a dia.

La primera sessió es farà el proper dilluns, 23 d’octubre, a l’escola Santa Eulàlia de Berga. En aquesta ocasió, la sociòloga i educadora, Alba Castellví, realitzarà una xerrada titulada ‘Educar sense cridar’. La conferència començarà a les 7 de la tarda i pretén donar a conèixer una sèrie d’eines per tal que els pares i mares puguin educar amb serenitat i coherència en situacions quotidianes. En aquest sentit, es tractaran temes com per exemple: la tranquil·litat dels adults, quins són els instruments per a una comunicació adequada, quines odres donen els pares, quina és la responsabilitat dels fills, com fomentar i extingir conductes: premis i càstigs i com dir “no” i resistir amb serenitat...

Les activitats de l’Escola de Mares i Pares són gratuïtes, però les places són limitades. Per tant, totes aquelles persones que estiguin interessades en participar-hi, hauran d’inscriure’s prèviament. Podeu sol·licitar més informació enviant un correu electrònic a l’adreça educacio@ajberga.cat o trucant al telèfon 93 821 43 33.
Data:
Lloc:
Escola Santa Eulàlia (C/ Olvan s/n)

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga