Inici

‘El otro lado de la esperanza’. Cicle de Cinema Social Fixa’t

Cartell El otro lado de la esperanza Fixa't
Ampliar en una finestra emergent
El 16 de novembre es projectarà el llarmetratge d’origen finès El otro lado de la esperanza, d’Aki Kaurismäki. El film narra la història d’un noi sirià que arriba a Finlàndia en un vaixell de càrrega des de Polònia. Per la seva banda, un comercial de samarretes anomenat Wikström decideix canviar de vida. En aquest procés, el comercial coneix i acull el jove sirià a qui se li ha denegat l’asil. Un cop finalitzada la projecció, el restaurant Niu Nou oferirà un tast de mandonguilles amb salsa.

El Cicle de Cinema Social Fixa’t està organitzat pel Consell Comarcal del Berguedà i l’Ajuntament de Berga i compta amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, 9,5mm Grup Internacional Cinematogràfic, Pi3B, Casa Lladó, l’Ajuntament de Guardiola de Berguedà i l’Ajuntament de Gironella.

Sinopsi: Helsinki. El jove Khaled arriba ocult en un vaixell de càrrega. Al mateix temps, un comerciant anomenat Wilström decideix acabar amb el seu matrimoni i el seu negoci i obrir un decadent restaurant. Els seus camins es creuaran i el Wilström oferirà sostre, menjar i feina al Khaled, però el somni del noi serà trobar a la seva germana que també ha fugit de Síria.

Direcció i guió: Aki Kaurismäki

Estrena: 4 d’abril de 2017

Durada: 98 min.

Gènere: Drama

Repartiment: Kati Outinen, Tommi Korpela, Sakari Kuosmanen, Janne Hyytiäinen, Lilkka Koivula i Kaija Pakarinen

Data:
Lloc:
Teatre Patronat – Casal Parroquial de Berga

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga