Inici

‘Bar Bahar. Entre dos mundos’. Cicle de Cinema Social Fixa’t

Cartell Bar Bahar Fixa't
Ampliar en una finestra emergent
El 23 de novembre arribarà a la pantalla del Patronat el film israelià Bar Bahar. Entre dos mundos. La producció dirigida per Maysaloun Hamoud narra la història de tres amigues palestines que viuen a Tel Aviv i que intenten trobar l’equilibri entre la tradició i la cultura moderna. Les tres noies troben l’amor però se n’adonen que les relacions no són com s’esperaven. Es tracta d’una pel·lícula que aborda la lluita contra el masclisme i la xenofòbia. Després del visionat, els espectadors podran gaudir d’un tast d’arròs estofat amb espècies cuinat pel restaurant La Font del Balç.

El Cicle de Cinema Social Fixa’t està organitzat pel Consell Comarcal del Berguedà i l’Ajuntament de Berga i compta amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, 9,5mm Grup Internacional Cinematogràfic, Pi3B, Casa Lladó, l’Ajuntament de Guardiola de Berguedà i l’Ajuntament de Gironella.

Sinopsi: la Salma, la Laila i la Nur no encaixaran mai. Són tres noies palestines amb passaport israelià que han optat per viure en llibertat a Tel Aviv, lluny del seu lloc d’origen. Les tres busquen l’amor, però aviat s’adonaran que les seves relacions no són tan fàcils com semblaven. Les protagonistes hauran d’escollir el seu lloc en el món, ja sigui en els seus pobles o en la ciutat.

Direcció i guió: Maysaloun Hamoud

Estrena: 25 de novembre de 2016

Durada: 96 min.

Gènere: Drama

Repartiment: Sana Jammalieh, Shaden Kanboura i Mouna Hawa

Data:
Lloc:
Teatre Patronat – Casal Parroquial de Berga

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga