Inici

Cicle Gaudí: ‘La llamada’ de Javier Ambrossi i Javier Calvo

Cartell 'La llamada' Cicle Gaudí febrer 2018
Ampliar en una finestra emergent Cartell de la pel·lícula 'La llamada' de Javier Ambrossi i Javier Calvo
La temporada cinematogràfica no s’atura i el Cicle Gaudí tampoc. L’Acadèmia del Cinema Català continua programant pel·lícules de producció catalana a les sales d’arreu del país per tal que els espectadors puguin gaudir de pel·lícules de diversos gèneres. La propera cita del Cicle Gaudí arribarà el proper dijous, 15 de febrer, a 2/4 de 9 del vespre al Teatre Patronat.

En aquesta ocasió, es projectarà la comèdia musical ‘La llamada’ dirigida per Javier Ambrossi i Javier Calvo, coneguts com ‘Los Javis’. ‘La llamada’ va començar sent una obra de teatre que es representava al hall del Teatro Lara de Madrid. El boca-orella va fer que el muntatge passés a representar-se de forma permanent a la sala principal del teatre i cinc anys després, l’obra s’ha convertit en una pel·lícula protagonitzada pel repartiment original de l’obra de teatre. El llargmetratge ha estat reconegut amb 2 premis Feroz (Millor pel·lícula de comèdia i millor tràiler), un premi Goya (Millor cançó original) i el Premi Gaudí del Públic a la Millor Pel·lícula.

Sinopsi:

Bernarda, una monja nouvinguda, vol salvar el campament amb la seva cançó, “Viviremos firmes en la fe”. La Germana Milagros, una jove amb dubtes, recorda com li agradava Presuntos Implicados. I la María i la Susana, dues adolescents castigades, tenen un grup que es diu Suma Latina. Però des que Déu se li apareix a la María una nit, tot està canviant. I és que a Déu li encanta Whitney Houston. La Llamada és una epopeia en clau Disney amb actuacions musicals que segueix el desenvolupament d’una comèdia romàntica, però transcendeix i juga amb tots aquests gèneres per acabar sent un cant a la llibertat i al primer amor.

Fitxa tècnica:

Direcció i guió: Javier Ambrossi i Javier Calvo

Repartiment: Macarena García, Anna Castillo, Belén Cuesta, Gracia Olayo i Richard Collins Moore

Música: Leiva

Estrena: Setembre de 2017

Durada: 108 min.

Gènere: Comèdia musical

Versió: Original en castellà

Tràiler:El Cicle Gaudí de Cinema és un projecte impulsat per l’Acadèmia del Cinema Català i compta amb la col·laboració de l’entitat local 9,5mm Grup Internacional Cinematogràfic i de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Berga.

Podeu consultar la programació del Cicle Gaudí en aquest enllaç
Data:
Lloc:
Teatre Patronat – Casal Parroquial de Berga

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga