Inici

‘Pas a pas’. Caminada solidāria contra el cāncer infantil de Ginkgo

Cartell de la 2a ediciķ de la caminada solidāria de Ginkgo 'Pas a Pas'
Ampliar en una finestra emergent Cartell caminada Ginkgo 2018
L’associaciķ Ginkgo - APAC del Berguedā de persones afectades de cāncer organitza una caminada solidāria contra el cāncer infantil. Es tracta de la 2a ediciķ d’aquest esdeveniment anomenat ‘Pas a Pas’, que té l’objectiu de conscienciar sobre les malalties oncolōgiques que pateixen els infants.

L’activitat consistirā en un recorregut de 6 km per la Serra de Noet, des de la plaįa de la Font del Ros. L’itinerari és breu i aixō fa que tothom pugui participar-hi de forma lúdica i no competitiva.

Les inscripcions es podran fer a ‘Cal Fābregas’ (local de Ginkgo situat al carrer de la Ciutat, als quatre cantons), Farmācia Maria Cosp, InterSport Serra-Martí, Tāndem Sport i AlterSport Gim.

El preu de la caminada serā de 10€ pels adults i infants majors de 14 anys i inclou un esmorzar calent que s’oferirā un cop hagi finalitzat el recorregut, a la plaįa de la Font del Ros.

Els beneficis obtinguts de les inscripcions es destinaran a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona especialitzat en oncologia pediātrica, cardiopaties congčnites i malalties minoritāries en infants.

La caminada solidāria 'Pas a Pas' compta amb el suport de l'Ajuntament de Berga
Data:
Lloc:
Plaįa Font del Ros

Documentaciķ


Ajuntament de Berga ˇ Plaįa de Sant Pere, 1 ˇ 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 ˇ Fax. 93 821 17 87 ˇ berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga