Inici

Cicle Gaudí: 'La pell freda' de Xavier Gens

Cartell 'La pell freda' Cicle Gaudí Març de 2018
Ampliar en una finestra emergent Cartell de la pel·lícula 'La pell freda' dirigida per Xavier Gens
El Teatre Patronat de Berga acollirà aquest dijous, 15 de març, la projecció de la pel·lícula La pell freda a 2/4 de 9 del vespre. Es tracta de l’adaptació cinematogràfica de la novel·la homònima d’Albert Sánchez Piñol. En aquesta ocasió, la sala berguedana oferirà la versió doblada en llengua catalana del film. La pell freda és una pel·lícula que pertany al gènere fantàstic i que combina elements propis de la literatura d’aventures i de terror. Per això, no es recomana el visionat del film als espectadors i espectadores menors de 12 anys.

La sessió començarà a 2/4 de 9 del vespre i el preu de l’entrada serà de 4,5€, tot i que hi haurà descomptes pels titulars del Carnet Jove (3€), pels socis del Club Vanguardia (2x1) i pels socis de 9,5mm Grup Internacional Cinematogràfic.

Sinopsi

En una illa perduda al mig de l’oceà, dos homes es defensen, nit rere nit, resguardats en un far, del setge d’unes estranyes criatures marines. Sotmesos a la màxima tensió, sense entendre les raons de l’atac, hauran de replantejar-se com enfrontar-se a allò desconegut.

Fitxa tècnica i artística

Direcció: Xavier Gens
Repartiment: David Oakes, Ray Stevenson i Aura Garrido
Guió: Ron Sheean i Jesús Olmo (basat en la novel·la d’Albert Sánchez Piñol)
Música: Victor Reyes
Estrena: Octubre de 2017
Durada: 100 min.
Gènere: cinema fantàstic
Versió: doblada al català

TràilerEl Cicle Gaudí de Cinema és un projecte impulsat per l’Acadèmia del Cinema Català i compta amb la col·laboració de l’entitat local 9,5mm Grup Internacional Cinematogràfic i de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Berga.

Podeu consultar la programació del Cicle Gaudí en aquest enllaç
Data:
Lloc:
Teatre Patronat – Casal Parroquial de Berga

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga