Inici

Fira del Coneixement 2018. Exploratori dels Recursos de la Natura

Cartell Fira del Coneixement 2018
Ampliar en una finestra emergent Imatge corporativa de la Fira del Coneixement de 2018
El Pavelló de Suècia de Berga acollirà una nova edició de la Fira del Coneixement, que se celebrarà els dies 18 i 19 d’abril de 2018. Es tracta d’una mostra organitzada per l’Exploratori dels Recursos de la Natura de la Universitat Politècnica de Catalunya en col·laboració amb la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Berga.

L’esdeveniment reunirà més de 800 estudiants de secundària de 4t d’ESO, batxillerat i cicles formatius d’arreu de Catalunya per conèixer diversos projectes capdavanters relacionats amb l’aplicació de la ciència i la tècnica en la societat actual.

Una de les novetats de l’edició d’enguany serà que la mostra s’obrirà al públic general. L’objectiu dels organitzadors és acostar l’àmbit científic a la ciutadania i, per això, els veïns i veïnes de la ciutat podran accedir a la Fira del Coneixement el dijous, 19 d’abril, de 4 a 6 de la tarda.

Durant la celebració de la fira també es podran visitar dues exposicions a càrrec del Centre de Cooperació i Desenvolupament (CCD) de la UPC titulades ‘Tecnologies i Cooperació pel Desenvolupament’ i ‘Imatges del sud’.

La inauguració de la Fira del Coneixement de 2018 es farà el dimecres, 18 d’abril, al Pavelló de Suècia de Berga. A 2/4 de 12 del matí, la professora del grup de recerca en Visualització, Realitat Virtual i Interacció Gràfica (ViRVIG) de la UPC, Marta Fairén, oferirà una conferència sobre realitat virtual com a eina per apropar-se al patrimoni cultural, en el marc de la celebració de l’Any Europeu del Patrimoni Cultural.

A 2/4 d’1 del migdia, hi haurà l’acte inaugural de la fira en què hi participaran l’alcaldessa de Berga, Montse Venturós; el rector de la Universitat Politècnica de Catalunya, Francesc Torres; i la directora de l’Exploratori dels Recursos de la Natura, Dolors Grau.
Data:

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga