Inici

Paraula de poeta. Per la llibertat i la República

imatge paraula de poeta
Ampliar en una finestra emergent
El 25 d’abril de 1970, la sala Gran Price de Barcelona especialitzada en espectacles de lluita lliure i boxa, va obrir les seves portes per acollir el Primer Festival de Poesia Catalana conegut popularment com El Price dels Poetes. L’esdeveniment va comptar amb algunes de les figures més destacades del gènere poètic del segle XX i es va convertir en un acte d’afirmació política, cultural i catalana a favor dels drets i les llibertats més fonamentals. Ara, gairebé mig segle després de la celebració de la trobada, l’associació cívica i cultural TeatRe amb R de República s’ha proposat repetir un recital de les mateixes característiques a la ciutat de Berga.

L’esdeveniment anomenat ‘Paraula de Poeta. Per la llibertat i la República’ reunirà una trentena de poetes i poetesses d’arreu dels Països Catalans en una trobada poètica i musical que es portarà a terme el 9 de setembre, a la plaça de Sant Pere, a partir de les 7 de la tarda. L'acte serà obert i gratuït.

Properament es donaran a conèixer més detalls sobre l'esdeveniment organitzat per TeatRe amb R, l'Ajuntament de Berga, Òmnium Berguedà i l'Assemblea Nacional Catalana de Berga.
Data:
Lloc:
Plaça de Sant Pere

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga