Inici

Setmana Europea de la Prevenció de Residus 2019

L’Ajuntament de Berga i el Consell Comarcal del Berguedà, amb la col•laboració de la Diputació de Barcelona, s’han adherit a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus organitzant una sèrie d’activitats que es portaran a terme durant els propers caps de setmana.

Photocall 'Vull un món de colors'

Dia: dissabte, 16 de novembre
Hora: 11:00 - 13:00h
Lloc: Pl. Viladomat
Descripció: tothom qui vulgui podrà disfressar-se amb elements elaborats amb materials reciclats. L’activitat té l’objectiu de donar a conèixer diverses idees i accions quotidianes que es poden fer per contribuir a la preservació del medi ambient. Tanmateix, l’Ajuntament de Berga repartirà plantes als veïns i veïnes que completin una enquesta i sota el lema 'Arrelem el Porta a Porta' s'agraïrà a la població pels bons resultats obtinguts durant el primer any d’implantació del nou sistema de recollida de residus.

ReparaTruck

Dia: diumenge, 17 de novembre
Hora: 11:00 - 14:00h
Lloc: Pl. Viladomat
Descripció: es tracta d’un servei d’autoreparació de petits electrodomèstics per aprendre a reparar-los de forma fàcil i segura. El taller impulsat juntament amb el Consell Comarcal del berguedà i la Diputació de Barcelona comptarà amb un tècnic especialitzat i també es facilitaran les eines necessàries pel desenvolupament de l’activitat.

Pedalada popular

Dia: diumenge, 17 de novembre
Hora: 12:00h
Lloc: Pl. Viladomat
Descripció: es realitzarà una pedalada popular que recorrerà diversos punts d’interès de la ciutat de Berga. El recorregut és apte per a tot tipus de participants.

Taller de cuina d'aprofitament

Dia: dissabte, 23 de novembre
Hora: 16:30 - 18:00h
Lloc: Agència de Desenvolupament del Berguedà (C/Lluís Millet,33)
Descripció: es tracta d’una sessió per aprendre a elaborar receptes mitjançant l’ús de diferents productes gastronòmics per evitar el malbaratament alimentari a les llars.

Totes les activitats són gratuïtes.
Data:

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga