Inici

Musical: 'El Rèquiem de Gabriel Fauré i les Friday Afternoons de Britten'

Fotografia Rèquiem EMMB
Ampliar en una finestra emergent

El Cor del Conservatori de Música dels Pirineus i el Cor Jove de la Coral Sant Jordi protagonitzaran el concert de Pasqua titulat ‘El Rèquiem de Gabriel Fauré i les Friday Afternoons de Britten’.

El rèquiem de Fauré és una obra inusual perquè no incideix en els aspectes més dramàtics a l’hora d’enfrontar-se a la mort, tal com es fa palès en les altres aportacions al gènere. L’actuació també inclourà ‘Les Friday Afternoons’, una obra de joventut del compositor anglès, Benjamin Britten.

Dia: Diumenge 5 d'abril
Hora: 18 h
Lloc: Església de Santa Eulàlia
Preu: 10 € entrada general (Venda a taquilla 1h abans)
Venda d'entrades anticipades: https://entrapolis.com (pendent)
Organitza: Ajuntament de Berga
____________________________________________________________________

Sinopsi: El Rèquiem de Fauré és una obra inusual entre les altres aportacions al gènere, més propenses en general a incidir en l'aspecte dramàtic del moment d'enfrontar a la mort. El de Fauré, en canvi, resulta esperançador i reconciliador, sempre d'acord amb la idea de la mort que el seu autor defensava. El concert també presentarà una obra de joventut del compositor anglès Benjamin Britten, les Friday Afternoon, una obra molt singular d’un compositor cabdal del segle XX.

Fitxa artística:

Direcció: Abel Castilla
Interpretació: Cor del Conservatori de Música dels Pirineus i Cor Jove de la Coral Sant Jordi; Eudald Dantí, orgue; Elisenda Martí, piano; Laia Capdevila, soprano; Jordi Sabata, baríton.

Durada: 2h
Idioma: llatí i anglès
Públic: tots els públics

Data:
Lloc:
Església de Santa Eulàlia

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga