Inici

Berta Puigdemasa - Les yeux fermés - SonaB Corda

Berta Puigdemasa - Les yeux fermés - SonaB Corda
Ampliar en una finestra emergent

El SonaB tornarà a ocupar els vespres d’estiu de Berga amb una programació dedicada als instruments de corda. La 4a edició del festival de música en directe comptarà amb cinc actuacions gratuïtes que es portaran a terme tots els dijous, del 2 al 30 de juliol, a les 21:30h. El certamen organitzat per l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Berga amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona inclourà diverses novetats per adaptar-se a les mesures de seguretat per la Covid-19.

Mesures de seguretat

L’organització aplicarà les mesures preventives corresponents per garantir que el festival es pugui desenvolupar amb seguretat. El públic haurà de fer ús de la mascareta durant els concerts i disposarà de gel hidroalcohòlic per a la desinfecció de mans. També caldrà respectar la distància interpersonal i l’aforament serà limitat, en funció de les característiques dels espais que acullin les actuacions.

Berta Puigdemasa
Espectacle: Les yeux fermés – Concert d’arpa
Data: dijous, 9 de juliol
Hora: 21:30 h
Lloc: Claustre del Convent de Sant Francesc

El claustre del Convent de Sant Francesc acollirà l’actuació de l’arpista, Berta Puigdemasa, el 9 de juliol. Es tracta d’una artista enèrgica i alegre que transmet amb entusiasme la seva passió per la música obsequiant el públic amb interpretacions plenes de caràcter i tendresa. Puigdemasa oferirà un espectacle titulat Les yeux fermés (Els ulls clucs), proposant un viatge al món dels somnis, un món que la captiva des de petita. En aquesta ocasió, utilitza un arpa preparada (fent referència al piano preparat de John Cage), una combinació de sons produïts pels seus dits i per diversos estris: una baqueta de timbales, una pua de guitarra, una espàtula, una clau anglesa, unes pinces, una forquilla, una cullera, un mesclador de capuccino... Aquest concert és una invitació a despertar-se amb els ulls clucs.


Data:
Lloc:
Claustre del Convent de Sant Francesc

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga