Inici

Duo Coloma Bertran & Ju - Nocturns i diamants - SonaB Corda

Duo Coloma - SonaB Corda
Ampliar en una finestra emergent

El SonaB tornarà a ocupar els vespres d’estiu de Berga amb una programació dedicada als instruments de corda. La 4a edició del festival de música en directe comptarà amb cinc actuacions gratuïtes que es portaran a terme tots els dijous, del 2 al 30 de juliol, a les 21:30h. El certamen organitzat per l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Berga amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona inclourà diverses novetats per adaptar-se a les mesures de seguretat per la Covid-19.

Mesures de seguretat

L’organització aplicarà les mesures preventives corresponents per garantir que el festival es pugui desenvolupar amb seguretat. El públic haurà de fer ús de la mascareta durant els concerts i disposarà de gel hidroalcohòlic per a la desinfecció de mans. També caldrà respectar la distància interpersonal i l’aforament serà limitat, en funció de les característiques dels espais que acullin les actuacions.

Duo Coloma Bertran & Ju
Espectacle: Nocturns i diamants – Veu, violí i loops
Data: dijous, 16 de juliol
Hora: 21:30 h
Lloc: Plaça de Francesc Palau i Quer (Pl. La Pietat)

El Duo Coloma Bertran & Ju és un projecte liderat per la violinista Coloma Bertran, que després d’una llarga trajectòria com a membre de diversos projectes musicals, presentarà el seu primer treball discogràfic en solitari titulat Nocturns i diamants. Es tracta d’una proposta on la violinista es redescobreix com a creadora amb una sonoritat més pròpia i pinzellades que evidencien el seu recorregut pel món del jazz, la música clàssica i la música popular. En aquest disc ha comptat amb la col·laboració de les veus d’artistes com Sanjosex, Gemma Humet, Carles Belda, Arnau Tordera, Ju, Guillem Soler i Dia Sañé. La proposta que presenta al SonaB és un concert íntim i carregat de sensibilitat, que explora i explota les possibilitats del violí juntament amb la veu de l’artista convidada Ju. Un format original i innovador que incorpora loops i pedals d’efectes i que converteixen cada actuació en única i irrepetible.


Data:
Lloc:
Pl. Francesc Palau i Quer (Pl. La Pietat)

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga