Inici

‘Dallas Buyers Club’. Cicle de Cinema Social Fixa’t

Cartell Dallas Buyers Club Fixa't
Ampliar en una finestra emergent
El 30 de novembre es projectarà la pel·lícula Dallas Buyers Club. Jean-Marc Vallée dirigeix aquest film nord-americà basat en la vida de Ron Woodroof, un cowboy texà, drogoaddicte i amb un estil de vida ple d’excessos. El 1986 li comuniquen que està afectat pel virus de la Sida i només li donen un mes de vida. Aleshores, comença la seva lluita contra la malaltia i contra els prejudicis. En acabar la pel·lícula, hi haurà un tast d’aletes de pollastre amb guarnició a càrrec de l’establiment La Carmanyola. L’entrada per assistir a la projecció i per a fer el tast tindrà un preu de 4,5€.

El Cicle de Cinema Social Fixa’t està organitzat pel Consell Comarcal del Berguedà i l’Ajuntament de Berga i compta amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, 9,5mm Grup Internacional Cinematogràfic, Pi3B, Casa Lladó, l’Ajuntament de Guardiola de Berguedà i l’Ajuntament de Gironella.

Sinopsi: la història de l’electricista Ron Woodrof i la seva batalla contra les companyies mèdiques i farmacèutiques després que li hagin diagnosticat la Sida i la seva cerca de tractaments alternatius per tal que d’altres malalts del virus puguin beneficiar-se’n, centra la trama principal d’aquesta pel·lícula.

Direcció: Jean-Marc Vallée

Guió: Melisa Wallack i Craig Belton

Estrena: 14 de març de 2013

Durada: 117 min.

Gènere: Drama

Versió: Original subtitulada

Repartiment: Matthew McConaughey, Jennifer Garner, Jared Leto i Steve Zahn.

Data:
Lloc:
Teatre Patronat – Casal Parroquial de Berga

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga