Inici

Teatre: ‘Llibres per cremar’

Cartell 'Llibres per cremar'
Ampliar en una finestra emergent Cartell 'Llibres per cremar'
La companyia Pyros interpretarà l’obra que mostra com, durant el pic de l’hivern, tres persones han de lluitar per no passar fred. Només un combustible els pot permetre fer-ho: els llibres. Però no tothom hi està d’acord. A mesura que passen els dies i que el fred els tenalla, el triangle format pels tres personatges s’anirà enterbolint a causa de la gelosia, els interessos, el poder i l’instint de supervivència.

Llibres per cremar es va estrenar al gener d'aquest any per primera vegada a tot l'Estat. La Companyia Pyros té la intenció que el públic pugui veure idearis i comportaments reflectits que sacsegin consciències i facin prendre consciència de la importància de la cultura.


Fitxa tècnica i artística:
Autor: Amélie Nothomb. Durada: 85 min. Traducció: Roger Batalla. Direcció: Blanca Bardagil. Actors: Ramon Vila, Paula Sunyer i Roger Batalla. Disseny escenografia i il·luminació: Núria Vila Vilaregut (Lacol). Espai sonor: Roger Batalla. Vestuari: Montse Albàs. Producció: Aina Bujosa i Companyia Pyros. Distribució: Companyia Pyros. Fotografia cartell: Guillem Medina.

Data: 18 de novembre del 2018
Hora: 18:00h
Lloc: Teatre Municipal de Berga
Preu: 12€
Venda d'entrades 1 hora abans de la funció
Venda d'entrades anticipades a: https://tincticket.com/llibres-per-cremar
Data:
Diumenge 18 de novembre del 2018 18:00h
Lloc:
Teatre Municipal de Berga

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga