Inici

Cavalcada de Reis 2019

Cartell reis
Ampliar en una finestra emergent Cartell reis
El dissabte, 5 de gener, els Reis de l’Orient arribaran a la capital del Berguedà per recórrer-la damunt de les seves carrosses. Començaran visitant alguns centres de dia i residències de la ciutat. A 2/4 de 6 de la tarda, la cavalcada s’iniciarà a la plaça de Guernica i seguirà pel carrer de Pere II, el carrer Mestre de Pedret, el carrer de Salvador Espriu, el carrer d’Isaac Albéniz, el carrer de Pere III, la carretera de Sant Fruitós, el carrer del Roser, la plaça de la Creu, el carrer de la Ciutat i, finalment, la Plaça de Sant Pere. Tot seguit, s’adreçaran als infants des del balcó consistorial per oferir el tradicional discurs. Finalment, Melcior, Gaspar i Baltasar rebran els nens i nenes a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Berga.

La cavalcada de reis està organitzada per l'Ajuntament de Berga i compta amb la col·laboració de La Bauma dels Encants, el Grup Colònies a Borredà i La Penya Boletaire de Berga. Per últim, els membres de la Banda i la Jove Banda de l'Escola municipal de Música de Berga s'escarregaran de realitzar l'acompanyament musical durant la cavalcada.

Dia: 5 de gener del 2019
Hora: 17:30h
Recorregut: Pl. Gernika - C/ Pere II - C/ Mestre de Pedret - C/ Salvador Espriu - C/ Isaac Albéniz - C/ Pere III - Crta. Sant Fruitós - C/ Roser - Pl. de la Creu - C/ Ciutat - Pl. Sant Pere
Data:
Lloc:
sortida de la plaça Gernika

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga