Inici

VII Fira del Joc i de Nadal

VII Fira del Joc i de Nadal
Ampliar en una finestra emergent
‘Jugues o et plantes?’ Aquest és el lema de la Fira del Joc i de Nadal que per setè any consecutiu es celebrarà el dia 6 de desembre a la Plaça de Viladomat i al Passeig de la Indústria de Berga.

Es tracta d’una mostra organitzada per l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Berga i la Companyia de Jocs ‘l’Anònima’, i es basa en la combinació de tres elements principals amb l’objectiu d’aconseguir que petits i grans es diverteixin plegats: el joc tradicional, la festivitat de Nadal i el carrer.

Distribució

La fira es dividirà en quatre espais de joc i una zona de parades de productes relacionats amb el Nadal. D’una banda, la mostra comptarà amb la presència d’establiments especialitzats en jocs i joguines per tal d’assessorar els visitants. També hi haurà un espai de jocs al carrer, una ludoteca, jocs gegants, tallers i jocs per a tots els públics. Tot això és combinarà amb una sèrie de parades regentades per entitats i artesans vinculats al sector de l’artesania i l’agroalimentació que oferiran diversos productes nadalencs.

Novetats

La fira inclourà un nou espai sobre el joc tradicional africà, un taller de creació de jocs de temàtica boletaire i també hi haurà espais dedicats a la robòtica i els trencaclosques. Enguany, hi haurà diversos campionats per a què els visitants puguin demostrar les seves habilitats jugant al Troia (GDM), el Funky Pollo (Mercurio) o el Sushi Go! (Devir). A més, els infants podran gaudir d’una sessió de contes amb les rondallaires Gemma i Antònia i un espectacle dedicat a les baldufes, a càrrec de la companyia Penèlope i Aquiles.

Dia: 6 de desembre del 2019
Hora: de 10:00h a 14:00h i de 16:00h a 20:00h
Lloc: Plaça de Viladomat i Passeig de la Indústria de Berga

Per a més informació:
http://www.ajberga.cat/ajberga/noticies/detall.php?apartat=¬icia=2327
Data:
Lloc:
Pl. de Viladomat i Pg. de la Indústria

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga