Inici

Marató Cultural de Berga - Festa de les entitats

Cartell - Marató Cultural Berga de 2020
Ampliar en una finestra emergent Cartell - Marató Cultural Berga 2020. Autora: Marta Castro

Berga celebrarà una marató cultural dedicada al teixit associatiu local que es farà el 25 i 26 de setembre, a la Font del Ros. Es tracta d’una proposta duta a terme per catorze entitats berguedanes que comptarà amb la col·laboració i el suport logístic de diverses àrees de l’Ajuntament de Berga.

La marató comptarà amb gairebé una quinzena d’activitats lúdiques, festives i culturals per a tots els públics. En concret, s’han programat activitats relacionades amb el teatre, el cinema, la música i les sardanes. També hi haurà concursos, jocs i àpats populars, entre d’altres. L’esdeveniment es desenvoluparà de forma simultània en dos espais diferenciats, la plaça Font del Ros i el parc de les Aubes. En cas de pluja, els actes se suspendran.

La marató cultural comptarà amb la participació de les associacions i entitats següents: Munt d’Arts, La Bauma dels Encantats, Òmnium Berguedà, Ben Anats, Punt i Seguit, Castellers de Berga, Berguedana de Folklore Total, Casal Panxo, La Berguedana de Thash, Colla Sardanista Cim d’Estela, Cia. de Jocs l’Anònima i AEIG Santa Maria de Queralt i Geralda de Portella. També comptarà amb la col·laboració de l'Associació de Veïns Font del Ros i els grups de Teatre del Patronat.

El material de difusió de l’esdeveniment ha estat dissenyat per la il·lustradora Marta Castro.

Consulta el programa d'activitats en aquest enllaç.

Data:
Lloc:
Plaça Font del Ros i Parc de les Aubes

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga