Inici

Notícies

Calendari Calendari
 • El Cor de Veus Blanques de l’Escola Muncipal de Música de Berga viatja a Itàlia en un intercanvi amb el “Coro Aurora” de Mirandola
  Data de publicació: 25.04.18
  Una trentena de nois i noies del Cor de Veus Blanques de l’Escola Municipal de Música de Berga han iniciat un viatge a Itàlia aquest dijous per realitzar un intercanvi musical amb el “Coro Aurora” de l’Escola de Música de Mirandola, una localitat situada a la província de Mòdena, al nord del país.

  Es tracta d’una iniciativa musical, turística i cultural que inclourà dues actuacions que es faran aquest cap de setmana. El dissabte, 28 d’abril, hi haurà una actuació a l’Auditorium Comunale di Medolla, mentre que el diumenge, 29 d’abril, es farà a l’església del Seminari de Finale Emilia. En aquest dos concerts, el programa serà compartit entre el Cor de Veus Blanques de l’EMMB i el “Coro Aurora”. A més, també es preveu la possibilitat de fer una tercera actuació a la ciutat de Mantova, situada a la regió de Llombardia.

  Els alumnes que formen part del cor de l’EMMB i el Conservatori de Música dels Pirineus s’allotjaran amb les famílies locals de Mirandola i aprofitaran la seva estada per fer turisme i visitar algunes ciutats com Florència, Venècia, Mòdena i Mantova.

  L’intercanvi entre totes dues formacions es completarà a l’estiu amb la visita del “Coro Aurora” a Berga, del 27 de juny a l’1 de juliol. En aquesta ocasió, s’ha programat una actuació que es farà el 30 de juny a l’església de Sant Francesc de Berga i també es realitzarà un concert el 29 de juny en una altra localitat de la comarca, encara per determinar.

  Aquesta és la primera vegada que el Cor de Veus Blanques participa en un intercanvi musical d’aquestes característiques, tot i que la formació es va desplaçar fins a Donosti fa dos anys per actuar al Festival de joves músics europeus.


 • Berga obre a la ciutadania la consulta per revisar l’ordenança de venda no sedentària del mercat setmanal d’El Vall
  Data de publicació: 24.04.18
  L’Ajuntament de Berga ha posat en marxa una nova consulta adreçada a la ciutadania per a la revisió de l’ordenança reguladora de la venda no sedentària del mercat setmanal “El Vall”. Des d’aquest dilluns, s’ha obert el període per a què els veïns i veïnes de la ciutat puguin realitzar les seves aportacions i suggeriments sobre la proposta de revisió d’aquesta ordenança que afecta els paradistes que s’instal·len cada dissabte a la zona del passeig de la Indústria.

  En aquest cas, la regidoria de Promoció Econòmica proposa fer l’adaptació del text a la regulació vigent, tenint en compte que l’aprovació d’aquesta ordenança es va fer per primera vegada fa trenta anys. En aquest sentit, es pretén suprimir les traves i els obstacles relacionats amb l’accés i l’exercici de les activitats de serveis, així com garantir la transparència i la lliure concurrència en el procediment de selecció que es porta a terme per a l’atorgament de les autoritzacions emeses per poder ser present al mercat setmanal de Berga. A més, també es contempla la seva adequació a la nova llei de procediment administratiu de l’any 2015 amb l’objectiu de simplificar els tràmits i incorporar la tramitació electrònica per millorar la interacció entre els usuaris i l’administració pública.

  Les persones interessades en realitzar qualsevol tipus d’aportació sobre la matèria hauran de ser majors de 16 anys. Per fer-ho, serà necessari accedir a l’apartat ‘Participació ciutadana en projectes normatius’ inclòs en l’espai dedicat a la participació ciutadana del web municipal. En aquesta secció, els usuaris i usuàries podran consultar i descarregar el document de síntesi de l’ordenança municipal reguladora de venda no sedentària, en què s’exposen els objectius, la necessitat i els problemes que es preveuen solucionar mitjançant la modificació d’aquesta ordenança. A més, també hi apareix l’enllaç al formulari de la instància genèrica que cal emplenar amb les aportacions corresponents. El termini per a la presentació de les instàncies de forma presencial o telemàtica finalitzarà el 7 de maig.

< Anterior  ...       10  11  12  13  14  15  ...  Següent >

Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga