Inici

Notícies

Calendari Calendari
 • L’Escola Bressol Flor de Neu acollirà un programa de formació per a millorar la tasca educativa de les famílies amb infants de 0 a 3 anys
  Data de publicació: 18.10.17
  Ensenyar, formar i instruir són alguns dels conceptes que formen part de la tasca educativa. Es tracta d’un repte al qual s’enfronten diàriament els pares i mares a l’hora de desenvolupar la personalitat dels infants. De vegades, però, els progenitors no disposen de les eines i els recursos necessaris per a exercir aquesta tasca amb èxit. Per això, el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha posat en marxa un programa anomenat ‘Créixer en família’. Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’àrea d’Educació de l’Ajuntament de Berga i consisteix en un cicle de sessions formatives per a orientar i acompanyar a les famílies en l’exercici del rol educatiu des d’una perspectiva positiva. El projecte té l’objectiu de convertir-se en un espai d’intercanvi d’experiències entre mares i pares amb fills i filles d’edats similars. Per això, cada taller estarà guiat per professionals i experts en la formació de famílies per a reflexionar i donar resposta a diverses qüestions com per exemple: per què educar, què fer i com fer-ho.

  A Berga, el programa ‘Créixer en família’ constarà de sis sessions adreçades a mares i pares amb infants de 0 a 3 anys. Els tallers es faran cada dijous, del 26 d’octubre al 30 de novembre, de 2/4 de 6 a 2/4 de 8 de la tarda, a l’Escola Bressol Flor de Neu. El programa està finançat per la Generalitat de Catalunya i serà gratuït per a les famílies. Per a participar-hi, només caldrà inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a l’adreça educacio@ajberga.cat o trucant al telèfon 93 821 43 33.

  Per a més informació, podeu consultar el lloc web oficial del programa ‘Créixer en família (www.gencat.cat/benestarsocialifamilia/familia/creixerenfamilia) on també hi trobareu una sèrie de recursos en línia i material didàctic per a completar la tasca educativa.


 • El film 'Estiu 1993' arriba aquest dijous al Teatre Patronat de Berga de la mà del Cicle Gaudí de cinema
  Data de publicació: 17.10.17
  El tercer dijous de cada mes és un dia assenyalat al calendari dels aficionats al cinema. Els espectadors berguedans tenen una nova cita al Teatre Patronat de Berga per a ocupar les butaques de la sala i gaudir d’una pel·lícula de producció catalana estrenada recentment als cinemes d’arreu del país. En aquesta ocasió, les sales que formen part del Cicle Gaudí projectaran la pel·lícula Estiu 1993, dirigida per Carla Simón. Es tracta d’un film inspirat en la vida de la realitzadora barcelonina que va perdre els seus pares quan tenia sis anys, a causa del virus de la sida. La petita va haver de trobar el seu espai al món a través d’una nova família formada pels seus oncles materns i la seva cosina. Ens troben davant d’un film que parla sobre la difícil infància d’una nena que aprèn a encaixar en un món rural mentre supera la mort de la seva mare. La pel·lícula que compta amb el suport de la crítica està protagonitzada per Bruna Cusí, David Verdaguer, Laia Artigas, Paula Robles, Paula Blanco i Etna Campillo.

  Estiu 1993 és la primera pel·lícula que dirigeix Carla Simón i serà l’encarregada de representar Espanya als Oscars de Hollywood. L’Acadèmia de Cinema Espanyol va seleccionar aquesta pel·lícula per a què opti a ser nominada en la categoria de millor pel·lícula de parla no anglesa dels guardons que s’entregaran el 4 de març, a Los Angeles. Cal destacar, però, que el llargmetratge va obtenir el premi a millor opera prima i el guardó del públic al Festival de Berlín i també compta amb la Bisnaga d’Or del Festival de Màlaga en el seu palmarès.

  La pel·lícula Estiu 1993 es projectarà aquest dijous, 19 d’octubre, a 2/4 de 9 del vespre al Teatre Patronat- Casal Parroquial de Berga. El preu de l’entrada general serà de 4€, però hi haurà descomptes pels titulars del Carnet Jove (3€) i pels socis del Club Vanguardia (2x1). El proper títol que es projectarà a la sala berguedana serà Brava de Roser Aguilar. La sessió inicialment prevista pel 16 de novembre es projectarà, excepcionalment, el dimecres 15 de novembre.

  El Cicle Gaudí de cinema és una iniciativa de l’Acadèmia de Cinema Català i compta amb la col·laboració de l’entitat berguedana 9,5mm Grup Internacional Cinematogràfic i el suport de l’Ajuntament de Berga.

< Anterior  ...     10  11  12  13  14  15  16  17  ...  Següent >

Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga