Inici

Notícies

Calendari Calendari
 • La Biblioteca Ramon Vinyes i Cluet reobre al públic amb restriccions temporals dels serveis que ofereix l’equipament
  Data de publicació: 16.06.20

  La Biblioteca Ramon Vinyes i Cluet de Berga ha reobert al públic aquest dimarts, 16 de juny. El servei està gestionat conjuntament per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Berga i disposa d’un Pla de desconfinament propi que s’aplicarà per fases. El personal de la biblioteca va reprendre l’activitat presencial a porta tancada el passat 28 de maig per preparar l’equipament per a la seva reobertura al públic amb totes les garanties de seguretat. El desconfinament de la biblioteca contempla una sèrie de restriccions temporals dels serveis i la reobertura progressiva dels espais de l’edifici. L’horari d’atenció al públic serà el següent: dilluns dimecres i divendres, de 9:30 a 13:30h; dimarts i dijous, de 16 a 20h.

  Primera fase del desconfinament de la biblioteca

  La primera fase del Pla de desconfinament de la biblioteca contempla les tasques d’adequació de l’espai i l’obertura del servei de préstec i retorn de documentació. Les persones interessades en fer ús del servei de préstec, hauran de realitzar la reserva de llibres o documents per telèfon (93 822 13 08), correu electrònic (b.berga.rvc@diba.cat) o cita prèvia a través del formulari de la Biblioteca virtual. El retorn de documents es farà mitjançant la bústia habilitada a l’exterior de l’edifici i els documents retornats es posaran en quarantena durant 14 dies per desinfectar-los. També s’oferirà informació i atenció als usuaris i usuàries a través dels mitjans telefònics i telemàtics esmentats anteriorment. En aquesta fase no es permetrà l’accés al fons documental, les diferents plantes de l’edifici estaran tancades al públic i tampoc s’oferiran activitats de foment de la lectura ni programació cultural. Les persones que accedeixin a l’equipament hauran d’utilitzar la mascareta obligatòriament i disposaran de gel hidroalcohòlic per desinfectar-se les mans.

  Reobertura d’altres serveis

  En la segona fase, s’obriran les plantes de la biblioteca al públic i també es podrà fer ús dels aparells electrònics, però amb cita prèvia i limitació temporal d’ús. En la tercera fase, es reprogramaran les activitats culturals i de foment de la lectura de forma presencial, però hi haurà control d’aforament. En la quarta i última fase es preveu restablir la totalitat dels serveis. La Biblioteca Ramon Vinyes i Cluet informarà de la fase de desconfinament en què es troba l’equipament en cada moment. Per a més informació, podeu accedir al lloc web de la biblioteca en aquest enllaç.


 • La preinscripció per cursar estudis al Centre de Formació d’Adults Berguedà estarà oberta del 15 al 29 de juny
  Data de publicació: 15.06.20

  Aquest dilluns, 15 de juny, ha començat el període de preinscripció als centres de formació d’adults de Catalunya. El CFA Berguedà és un centre del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya situat a la ciutat de Berga que dona servei a tota la comarca. L’oferta lectiva que ofereix el centre es realitza en horari de tarda i compta amb diverses modalitats en les especialitats de llengua (anglesa A1-A2, catalana A1, i castellana A1), informàtica (ACTIC) i instrumental (llengua, coneixement de l’entorn i càlcul). També s’imparteix la formació per tal que les persones majors de 18 anys puguin obtenir el Graduat d’Educació Secundària.

  Preinscripció telemàtica

  El període de preinscripció estarà obert del 15 al 29 de juny i la tramitació es realitzarà de forma telemàtica. Per fer-ho, caldrà emplenar la sol·licitud amb l’ordinador, el mòbil o la tauleta i enviar el formulari a l’adreça de correu electrònic a8061971@xtec.cat. En el correu electrònic caldrà adjuntar el DNI, el NIE o el passaport fotografiat o escanejat. El centre respondrà el correu electrònic per confirmar que ha rebut la sol·licitud. Per a més informació o per rebre atenció personalitzada es pot demanar cita prèvia al centre o consultar el web del CFA Berguedà (https://agora.xtec.cat/cfabergueda/).< Anterior  ...     10  11  12  13  14  15  16  17  ...  Següent >

Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga