Inici

Notícies

Calendari Calendari
 • Berga projecta aquest dijous ‘La librería’ d’Isabel Coixet, la proposta cinematogràfica del mes d’abril del Cicle Gaudí
  Data de publicació: 19.04.18
  Anglaterra, 1959. Florence Green és una dona jove i vídua d’un soldat de la Segona Guerra Mundial que decideix fer realitat el seu somni: marxar de Londres i obrir una petita llibreria en un poble de la costa britànica. L’obertura de l’establiment, però, causarà reaccions de tota mena entre els veïns de la localitat, que no veuen amb bons ulls el seu projecte. La protagonista utilitzarà el coratge i l’empenta com a únics recursos per afrontar els prejudicis i les enveges dels veïns i veïnes que l’envolten. Aquest és l’argument de The Bookshop, la novel·la escrita per Penelope Fitzgerald que ha estat traslladada a la gran pantalla per la cineasta catalana Isabel Coixet.

  La librería és la proposta del mes d’abril del Cicle Gaudí que es podrà veure aquest dijous, 19 d’abril, al Teatre Patronat de Berga. La sessió començarà a 2/4 de 9 del vespre i el preu de l’entrada serà de 4,5€, tot i que hi haurà descomptes pels titulars del Carnet Jove (3€), pels socis del Club Vanguardia (2x1) i pels socis de 9,5mm Grup Internacional Cinematogràfic. En aquesta ocasió, s’oferirà als espectadors i espectadores la versió doblada en castellà.

  El film d’Isabel Coixet ha estat una de les produccions cinematogràfiques que va obtenir diversos reconeixements durant la passada temporada de premis. La Libreria va aconseguir el Premi Forqué (Millor llargmetratge), 2 Premis Gaudí (Millor Música i Millor direcció artística) i 3 Premis Goya (Millor pel·lícula, Millor direcció i Millor guió adaptat). El film protagonitzat per Emily Mortimer, Patricia Clarkson, Frances Barber i Billl Nighy es va estrenar el novembre de l’any passat i ara tornarà a les sales de cinema que formen part del circuit estable del Cicle Gaudí. La iniciativa està impulsada per l’Acadèmia del Cinema Català i compta amb el suport de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Berga i 9,5mm Grup Internacional Cinematogràfic.

  La propera sessió programada a Berga serà el 17 de maig. En aquest cas, es projectarà ‘Pau, la força d’un silenci’, un film basat en la vida a l’exili del músic i compositor Pau Casals.

 • Obertes les inscripcions per a les colònies musicals d’estiu que organitza l’Escola de Música de Berga a Sant Llorenç de Morunys
  Data de publicació: 17.04.18
  L’Escola Municipal de Música de Berga ha obert el període d’inscripció per participar en les colònies musicals d’estiu que es portaran a terme a l’alberg Torre de Baró de Sant Llorenç de Morunys, del 2 al 7 de juliol de 2018. Es tracta d’una iniciativa que pretén incentivar la pràctica instrumental en un entorn natural per millorar l’aprenentatge musical i promoure el creixement personal dels infants i joves. L’activitat finalitzarà amb un concert de cloenda en què es mostrarà el treball realitzat durant els sis dies de convivència dels participants.

  Les colònies s’adrecen principalment a alumnes a partir de 5è de primària de les escoles de música de Berga, Puigcerdà i la Seu d’Urgell. Tot i això, també hi podran participar nois i noies que no fornim part d’aquests centres, però que acreditin tenir una formació musical prèvia.

  Les places per formar part de les colònies musicals són limitades i, per això, caldrà inscriure’s prèviament presentant la sol·licitud al servei de secretaria de l’Escola Municipal de Música de Berga, situat a l’equipament de la plaça d’Antoni Baylina, abans del 20 de juny. La inscripció es completarà després d’haver efectuat el pagament de 220€ corresponents al preu total de les colònies. El pagament es podrà fer per transferència bancària o ingressant l’import al compte de l’AMPA de l’escola a través del caixer automàtic del Banc Sabadell. El termini establert per fer-ho serà del 20 de maig al 20 de juny.

  El dimecres, 20 de juny, a 2/4 de 9 del vespre hi haurà una sessió informativa a l’Escola de Música de Berga per conèixer diversos aspectes sobre l'organització i el desenvolupament de les colònies. En aquesta reunió també es requerirà als participants el lliurament d’una fotocòpia del DNI i de la targeta sanitària.

  Per a més informació sobre les colònies musicals, podeu posar-vos en contacte amb l’Escola Municipal de Música de Berga a través de l’adreça de correu electrònic emmbcoloniesmusicals@gmail.com.

< Anterior  ...     10  11  12  13  14  15  16  17  ...  Següent >

Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga