Inici

Notícies

Calendari Calendari
 • Alteracions de trànsit el divendres, 5 de gener, amb motiu de la cavalcada de reis
  Data de publicació: 05.01.18
  La celebració de la cavalcada de reis comportarà diverses alteracions de trànsit durant la jornada de divendres, dia 5 de gener. Les restriccions s’aplicaran des de les 4 de la tarda fins a les 8 del vespre i comportaran talls de trànsit en la circulació i la prohibició de l’estacionament de vehicles a les vies següents:

  - Plaça Gernika
  - Passeig Vila de Casserres amb carrer de Marià Obiols
  - Carrer Pere II
  - Carrer Mestre de Pedret
  - Carrer Salvador Espriu
  - Avinguda del Canal Industrial en sentit descendent amb carrer Gran Via
  - Passeig Rasa dels Molins
  - Carrer Barcelona amb carrer Josep Badia Sobrevies
  - Carrer Barcelona amb carrer Gran Via
  - Rotonda del carrer Guillem de Berguedà amb Ctra. de Sant Fruitós
  - Passeig de la Pau en sentit ascendent i descendent
  - Carrer Fra Frederic amb carrer Dr. Fleming
  - Carrer Rasa del Canyet amb carrer Dr. Fleming
  - Carrer Comte Oliba amb carrer Gra Via
  - Carrer Comte Oliba amb carrer Sardana
  - Ronda de Queralt, en el tram situat entre la Ronda Moreta i el Passeig de les Estaselles.

  Es recomana evitar l’entrada a la ciutat per l’accés Berga Sud i se suggereix fer-ho pels accessos Berga Centre i Berga Nord. Per dirigir-se al municipi d’Avià s’aconsella circular per la variant de la C-26.

  Totes les alteracions i restriccions de trànsit estaran degudament indicades mitjançant la utilització de senyalització horitzontal a partir del proper dimarts, 2 de gener. Per últim, es demana als conductors que segueixin les indicacions dels agents de mobilitat.
 • Berga adequarà el vial d’accés a l’hospital i crearà noves places d’aparcament de tarifa reduïda a l’entorn del centre sanitari al febrer
  Data de publicació: 05.01.18
  L’Ajuntament de Berga iniciarà aquest dilluns les obres d’adequació del vial d’accés a la part ampliada de l’Hospital Comarcal de Sant Bernabé, situada entre les instal·lacions de l’edifici antic i el restaurant La Cabana. Els treballs consistiran en la instal·lació de l’enllumenat, la senyalització viària i la implantació de noves places d’aparcament de zona blava pels usuaris que accedeixin al centre sanitari a través d’aquest nou carrer, que es preveu que estigui obert a la circulació de vehicles al febrer. Aquest conjunt d’actuacions van quedar pendents de les tasques d’urbanització d’aquest sector l’any 2010 i per aquest això, el carrer ha estat fora d’ús durant aquest temps.

  D’una banda, les obres d’adequació de la zona contemplen l’habilitació del subministrament elèctric amb la col·locació d’11 fanals de llum led de baix consum i també s’habilitaran 42 places d’estacionament de vehicles distribuïdes en dues fileres situades al voral esquerra de la calçada. Aquest nou espai d’aparcament serà de zona blava i de tarifa reduïda com el pàrquing superior del centre sanitari. Això farà que els usuaris puguin estacionar els seus vehicles al preu d’1€ durant tot el dia, sense limitació de temps. La zona d’aparcament comptarà amb senyals verticals que indicaran l’inici i el final de l’espai d’estacionament habilitat. D’altra banda, també es realitzaran tasques de pintura vial per senyalitzar tant el nou vial com les noves zones d’aparcament i es repintarà la rotonda d’accés a l’equipament sanitari per reforçar la seguretat dels vianants que transiten per aquest tram, a tocar de la gasolinera.

  Els treballs relacionats amb l’enllumenat seran executats per l’empresa Elecnor S.A., mentre que l’empresa Tràfic i Serveis s’encarregarà de la instal·lació de la senyalització vertical i de la pintura vial. Les obres d’adequació del vial d’accés a l’Hospital Comarcal de Sant Bernabé tenen un cost aproximat de 9.000€ i es finançaran amb fons propis de l’empresa municipal BRG Serveis que també realitzarà la direcció i gestió facultativa dels treballs.


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga