Inici

Notícies

Calendari Calendari
 • L’Ajuntament de Berga organitza una jornada per fomentar la relació entre l’administració i les entitats de la ciutat
  Data de publicació: 06.12.17
  L’àrea de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Berga portarà a terme una sessió informativa per promoure la comunicació i la relació entre l’administració i les entitats sense ànim de lucre del municipi. Es tracta d’una jornada adreçada principalment a les associacions que estan inscrites en el Registre Municipal d’Entitats, però també poden participar-hi les que no estan incloses en aquest directori i les persones que estiguin interessades en crear o constituir una entitat.

  La sessió és gratuïta i estarà impartida per diversos tècnics municipals que s’encarregaran de posar en coneixement dels assistents la informació bàsica sobre el funcionament del Registre Municipal d’Entitats, l’obtenció del certificat digital i els requisits per sol·licitar i tramitar subvencions. En aquest sentit, es mostrarà com inscriure’s en el directori d’entitats, s’informarà sobre l’obligatorietat d’actualitzar aquestes dades anualment i dels canals de participació disponibles. Així mateix, s’explicarà com obtenir el certificat digital per tal que el teixit associatiu pugui relacionar-se electrònicament amb les institucions públiques i es donarà a conèixer la proposta de subvencions per les entitats en règim de concurrència competitiva per l’any 2018 i els requisits per sol·licitar aquest tipus d’aportacions.

  La sessió informativa es realitzarà el proper dilluns, 11 de desembre, de 7 de la tarda a 9 de la nit, a la Sala de Sessions de l’Ajuntament de Berga. L’acte és obert a tothom i no serà necessari inscriure’s prèviament per a participar-hi.

 • ‘Art Major’ acull una col·lecció de retrats de l’artista KrisSiles que s’exposaran als locals del centre de Berga fins al 3 de gener
  Data de publicació: 05.12.17
  Agafar paper i llapis de colors per reproduir retrats tan realistes que simulen instants que podrien haver estat capturats en aquest mateix moment. Això és el que fa Cristina Siles, l’autora de la nova exposició d‘Art Major’ titulada ‘Retrats’, que es podrà veure als aparadors buits del centre de Berga fins al 3 de gener de 2018. Es tracta d’una proposta artística formada per una dotzena de retrats que s’exposaran en dues tongades als locals desocupats del carrer dels Àngels, 5 i 11 i del carrer de la Ciutat, 28. Els vianants que passegin per la zona tindran l’oportunitat de contemplar diverses obres que reprodueixen rostres d’infants, dibuixos de persones conegudes de l’àmbit de la música com el cantant del grup Mägo de Oz i, fins i tot, de personatges de ficció de sagues tan famoses com ‘La guerra de les galàxies’ o ‘Avatar’, entre d’altres. Les peces han estat pintades amb aquarel·les i la il·lustradora ha utilitzat colors molt vius per aportar realisme a les obres que formen part d’aquesta col·lecció.

  L’exposició de ‘KrisSiles’ forma part del projecte ‘Art Major’, la iniciativa encapçalada per l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Berga en col·laboració amb la Diputació de Barcelona que té l’objectiu de revitalitzar l’eix comercial del carrer Major. La mostra, però, no només pretén dinamitzar aquesta part de la ciutat, sinó que també vol ser un aparador pels artistes i col·lectius amateurs de la comarca que volen difondre i compartir el seu art. La mostra està oberta a qualsevol tipus de disciplina artística i per a participar-hi, com a expositor o com a galerista, cal posar-se en contacte amb la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Berga o accedir al lloc web oficial d’’Art Major’ a través de l’enllaç següent: artmajor.ajberga.cat

< Anterior  ...        10  11  12  13  14  ...  Següent >

Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga