Inici

Notícies

Calendari Calendari
 • Berga garantirà el servei extraordinari de bus urbà per a què els veïns i veïnes puguin accedir als centres de votació durant la jornada electoral del 10N
  Data de publicació: 06.11.19
  L’Ajuntament de Berga habilitarà el servei de bus urbà durant la jornada electoral del 10 de novembre, tal com va fer en les darreres convocatòries d’eleccions generals i municipals, respectivament. Es tracta d’un servei de caràcter extraordinari que pretén facilitar el desplaçament de la ciutadania als col·legis electorals de la ciutat fent ús del transport públic. El consistori i l’empresa gestora del servei han acordat repetir la posada en funcionament del bus durant el matí per a què els veïns i veïnes puguin exercir el dret a vot durant la convocatòria electoral que se celebrarà el pròxim diumenge per escollir els representants del Congrés dels diputats i el Senat. Els col·legis electorals establerts al municipi són: l’Oficina d’Hisenda, la Biblioteca Ramon Vinyes i Cluet, l’Escola Municipal de Música, el Pavelló de Suècia, l’Oficina de BRG Serveis, l’Hotel d’Entitats, l’IES Guillem de Berguedà, l’Escola Santa Eulàlia, l’Escola La Valldan i Cal Rosal.

  Servei matinal de bus urbà

  El servei de bus urbà oferirà tres itineraris i estarà en funcionament des de les 9 del matí fins a les 2 del migdia. Cada trajecte tindrà una durada aproximada de 45 minuts, ja que es preveu que l’autobús faci parades més llargues de les habituals davant de les seus electorals o en zones properes a les mateixes per tal que els veïns i veïnes puguin votar i tornar a fer ús del bus per tornar a casa.

  Línia 1 - Ciutat (Vermella)

  La Línia 1 - Ciutat (Vermella) és la que recorre el centre urbà de la ciutat i oferirà tres trajectes que iniciaran el seu recorregut a la Plaça de la Creu a les 9:00h, a les 11:15h i a les 13:30h, respectivament. Aquesta línia també arriba a la zona del Polígon Industrial de La Valldan (Fullaracs) i s’aturarà davant o en punts propers dels col·legis electorals situats al Pavelló de Suècia, BRG Serveis, l’Hotel d’Entitats, l’IES Guillem de Berguedà i les escoles de Santa Eulàlia i La Valldan. Els trajectes d’aquesta línia també inclouen una parada a la residència Nostra Senyora de Queralt (Germanetes) per donar servei als usuaris i usuàries del centre residencial de la tercera edat.

  Línia 3 – Casampons (Verda)

  La ciutadania podrà fer ús de la Línia 3 – Casampons (Verda) que dona servei a les zones de la Serra de Casampons i Els Pedregals. En aquest cas, s’oferiran dos trajectes que començaran a les 9:45h i a les 12:00h des de la Plaça de la Creu i que pararan a prop dels punts de votació situats a la Biblioteca Ramon Vinyes i Cluet, l’Escola Municipal de Música de Berga, el Pavelló de Suècia, BRG Serveis, l’Hotel d’Entitats, l’IES Guillem de Berguedà i l’Escola Santa Eulàlia.

  Línia Cal Rosal (Groga)

  L’antiga Línia Groga suprimida l’abril de l’any passat es restablirà de forma excepcional per donar servei als usuaris i usuàries que tinguin assignat el col·legi electoral de Cal Rosal. Tanmateix, aquesta línia també permetrà arribar a les seus ubicades a Hisenda, l’Hotel d’Entitats, la Biblioteca Ramon Vinyes i Cluet, l’IES Guillem de Berguedà i l’Escola Santa Eulàlia. L’antiga Línia de Cal Rosal (Groga) inclourà dos trajectes que iniciaran el recorregut a la Plaça de la Creu a les 10:30h i a les 12:45h.

  Podeu consultar l’horari del servei de bus excepcional de la jornada electoral del 10 de novembre de 2019 en aquest enllaç.

 • La directora general de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), Núria Sempere, inaugurarà el curs del Conservatori de Música dels Pirineus
  Data de publicació: 06.11.19
  Aquest dijous, 7 de novembre, la directora general de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), Núria Sempere, participarà en l’acte d’inauguració del curs acadèmic 2019-2020 del Conservatori de Música dels Pirineus.

  Enguany, la seu berguedana del conservatori acollirà l’acte d’inauguració del curs que comptarà amb una petita actuació musical d’Ot Ortega, alumne del conservatori que aquest curs formarà part d’un projecte de l’Escola Superior de Música de Catalunya d’acompanyament a l’alumnat de conservatoris i escoles de música.

  La intervenció de Núria Sempere girarà entorn de les possibilitats de professionalització que ofereixen els conservatoris i les escoles de música com a via d’accés al grau superior de música i que posteriorment, poden revertir al territori donant oportunitats de feina i desenvolupament professional a joves de les nostres comarques per poder tornar quan han finalitzat els estudis de música.

  L’acte es farà a l’aula 003 de la seu de Berga del Conservatori de Música dels Pirineus (Pl. Baylina, 15), a les 20h.
< Anterior  ...        10  11  12  13  14  ...  Següent >

Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga