Inici

Ermínia Altarriba i Gorgas

Ermínia Altarriba i Gorgas

Regidora Ermínia Altarriba 2015
Ampliar en una finestra emergent Ermínia Altarriba (ERC)

Nascuda el desembre del 1963, a Berga. Sóc Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, en l’especialitat de Disseny Gràfic. També he cursat estudis de fotografia i de tractament digital de la imatge. Per herència familiar, fins fa poc he regentat una botiga d’il•luminació. Actualment, la meva dedicació professional se centra en el món del disseny gràfic i digital per a l’empresa.
El món de la Cultura és el meu món. M'agrada molt anar al teatre, al cinema i participar en tots els esdeveniments culturals que se celebren a la ciutat i, si puc, ajudar-los a fer realitat. Aquesta és la meva voluntat. Hem de promocionar la cultura perquè això ens farà lliures.
Des de sempre, he estat vinculada a les entitats berguedanes següents: Agrupament Escolta de Berga, l’Agrupació Fotogràfica AFTDAO i Berga Comercial, entitat que vaig presidir durant sis anys.
Des del 2011 sóc regidora a l’Ajuntament de Berga per mirar de fer d'aquesta ciutat, una ciutat més justa i plena d'oportunitats per a tots els berguedans.

e-mail
altarribage@ajberga.cat

Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga