Inici

Marià Miró Manubens

Marià Miró Manubens

Regidor Marià Miró
Ampliar en una finestra emergent Marià Miró (CUP)

Vaig néixer a Berga el 14 de desembre de 1985. Soc tècnic superior en Administració i en Gestió Comptable i Fiscal, soci en excedència de la cooperativa Tres Branques SCCL i gerent de la sala de festes La General. Des del febrer de 2018 també soc pare de la Muriel.

He fet de Cap a l’Agrupament Escolta Santa Maria de Queralt i Geralda de Portella i soc militant de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) on vaig formar part del nucli impulsor de Berga l'any 2005. .

Sempre he estat estretament vinculat al moviment independentista de la ciutat destacant la meva implicació en l'organització local de la consulta popular sobre la independència dels Països Catalans el 2009 i més tard, en la fundació de l'ANC Berga, de la qual vaig ser-ne el secretari durant anys. Vaig ser també part implicada en l'organització del Referèndum del Primer d'octubre de 2017.

Tinc iniciativa, capacitat d’adaptació, d'organització i de treball en equip. Soc flexible i responsable. Tinc, sobretot, ganes d’aprendre.

Em vaig presentar a les eleccions municipals perquè vull posar el meu temps i els meus coneixements al servei de la ciutat i de la unitat popular.

A l’Ajuntament de Berga soc quart tinent d’alcaldia i m’encarrego de gestionar l’àrea d’Hisenda.


  • Data presa possessió: 15 de juny de 2019
  • Declaració d'activitats i béns.
  • Retribucions: Import brut mensual: 1.104,96€. Import brut anual: 15.469,44€. Dedicació: 50%.

e-mail
miromm@ajberga.cat

Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga