Inici

Ariadna Herrada i Gost

Ariadna Herrada i Gost

Regidora Ariadna Herrada
Ampliar en una finestra emergent Ariadna Herrada (JxB)

Vaig néixer a Prats de Lluçanès i soc enginyera tècnica industrial de formació. Tot i això, també he desenvolupat la meva trajectòria professional en altres àmbits. Durant sis anys he regentat un negoci de moda al Carrer Major de Berga, fet que em va impulsar a formar part de la Junta de la Unió de Botiguers i Comerciants de Berga, com a presidenta durant 4 anys.

Tinc una empresa dedicada a la formació i assessoria empresarial i imparteixo classes a l'Agència del Desenvolupament del Berguedà com a experta dels mòduls de formació professional de vendes i atenció al client, així com cursos de comunicació empresarial i de gestió i control de documentació.

Treballadora, emprenedora i compromesa, també tinc experiència en la gestió i el servei públic. Vaig ser regidora de l'Ajuntament de Prats de Lluçanès entre el 2007 i el 2010, i disposa d'un postgrau de Gestió i Administració Pública de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).


  • Data presa possessió: 15 de juny de 2019
  • Declaració d'activitats i béns.
  • Retribucions:
    • Assistència a les sessions ordinàries del Ple: 200€ per regidor/a.
    • Assistència a la Junta de Portaveus: 90€ per regidor/a integrant de l’òrgan.
    • Assistència a les sessions de la Comissió Informativa de l’àrea municipal de serveis finalistes: 90€ per regidor/a integrant de l’òrgan.

e-mail
herradaga@ajberga.cat

Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga