Inici

Urbanisme, via pública, transparència i participació popular són alguns dels temes més demanats per la ciutadania en les preguntes a #1any de mandat

Aquesta tarda, durant l'acte de respostes a #1any de govern a l'Ajuntament de Berga
Ampliar en una finestra emergent Aquesta tarda, durant l'acte de respostes a #1any de govern a l'Ajuntament de Berga
Data de publicació: 13.06.16
Coincidint en la data justa en què el nou equip de govern a l’Ajuntament de Berga compleix un any al capdavant del consistori, s’ha fet a la plaça de Sant Pere (i posteriorment s’ha seguit a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Berga a causa de la pluja) l’acte participatiu que ha comptat amb el suport de la Demarcació Catalunya Central del Col•legi de Periodistes de Catalunya. En aquest, els regidors i regidores de l’actual equip de govern han pogut respondre a les preguntes que la ciutadania els ha fet arribar a través dels dos canals possibles: les bústies ubicades a la Biblioteca Ramon Vinyes i Cluet i a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, i mitjançant un formulari al qual s’hi podia accedir a través d’Internet.

En total, l’equip de govern ha rebut una quarantena de preguntes a través de les dues modalitats, sent el formulari via Internet el que ha aplegat una participació més elevada. Durant l’acte fet aquesta tarda, el president de la Demarcació Catalunya Central del Col•legi de Periodistes de Catalunya i moderador, ha anat posant sobre la taula totes les preguntes rebudes, que han estat respostes pels regidors i regidores de cada àrea corresponent.

En aquest sentit, les qüestions més destacades han estat referents a urbanisme, via pública, transparència i participació popular, temes sobre els quals s’han recollit més preguntes.

L’acte d’aquesta tarda es pot veure a continuació gràcies a la filmació feta per Televisió del Berguedà i les preguntes ciutadanes i respostes dels regidors i regidores a les preguntes fetes per part de la ciutadania es poden consultar també prement aquí.


Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga