Inici

Aquest cap de setmana Berga segueix fent memòria històrica amb l’acte d’homenatge a les víctimes del franquisme i una nova visita guiada

Cartell actes ‘Rescatem la Memòria, Recuperem la Dignitat’ cap de setmana 18 i 19 de febrer
Ampliar en una finestra emergent Cartell actes ‘Rescatem la Memòria, Recuperem la Dignitat’ cap de setmana 18 i 19 de febrer
Data de publicació: 15.02.17
Dins el programa d’actes ‘Rescatem la Memòria, Recuperem la Dignitat’, aquest diumenge seguiran les activitats de recuperació de la memòria històrica amb una nova ruta guiada i posterior visita al refugi i amb un acte d’homenatge a les víctimes del franquisme.

La ruta guiada seguint el recorregut que van fer les tropes franquistes en la seva entrada a Berga ara fa 78 anys, començarà a 2/4 de 5 de la tarda des del carrer del Roser amb la carretera de Sant Fruitós i finalitzarà amb la visita al refugi que es troba al Teatre Municipal de Berga.

Posteriorment, a les 6 de la tarda es farà un acte d’homenatge a les víctimes del franquisme. Serà a la Sala Casino de Berga i comptarà amb les berguedanes Ramona Calderer i Natàlia Porta, dues dones que van viure el període de la Guerra Civil i la repressió franquista a la comarca i que explicaran les seves vivències. L’acte finalitzarà amb un concert d’homenatge a càrrec de ‘La Berguedana de Folk’.

Durant el cap de setmana també es podrà seguir veient l’exposició ‘Pels crims del franquisme’, que aquest dissabte a partir de les 11 del matí sortirà de la Sala de Plens de l’Ajuntament de Berga per fer-se visible a la plaça de Sant Joan.

Els actes de recuperació de la memòria històrica seguiran el divendres 3 de març a les 6 de la tarda amb una jornada sobre memòria genètica.

Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga