Inici

Berga celebrarā aquest cap de setmana el Dia Mundial de l’Aigua

Cartell dia Mundial de l'Aigua 2017
Ampliar en una finestra emergent Cartell dia Mundial de l'Aigua 2017
Data de publicació: 20.03.17
L’ārea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Berga ha organitzat pel proper cap de setmana, 25 i 26 de marį, dues activitats per celebrar el Dia Mundial de l’Aigua. L’Assemblea General de les Nacions Unides va establir aquesta jornada el 22 de marį del 1993 i des d’aleshores se celebra anualment com a mitjā per centrar l’atenciķ en la importāncia de l’aigua dolįa i defensar-ne la seva gestiķ sostenible.
La primera activitat es farā dissabte dia 25 de marį a la tarda i compta amb la col•laboraciķ de la Diputaciķ de Barcelona. A partir de les 5, la instituciķ Escola de l’Aigua oferirā una tarda de contes per a tota la família que ajudarā a cončixer el valor de l’aigua i fomentarā les bones prāctiques a través de la narraciķ. Es durā a terme a l’entorn aquātic de les Fonts del Lledķ amb places limitades, motiu pel qual es demana als interessats que confirmin la seva assistčncia enviant un correu a mediambient@ajberga.cat.
L’endemā, diumenge 26 de marį es farā una caminada seguint la Ruta dels Molins per a cončixer la importāncia que l’aigua tingué en el desenvolupament industrial de Berga. La historiadora María del Agua Cortés serā la guia de la ruta que s’iniciarā des de l’Oficina de Turisme a dos quarts d’11 del matí.

Ajuntament de Berga ˇ Plaįa de Sant Pere, 1 ˇ 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 ˇ Fax. 93 821 17 87 ˇ berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga