Inici

L’EMMB proposa una actuació de música de banda i solistes per al concert de Sant Jordi

Imatge Concert de Sant Jordi EMMB 2017
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 21.04.17
La Banda de l’Escola Municipal de Música de Berga protagonitzarà el concert de Sant Jordi, que es farà el dissabte 22 d’abril a les 10 de la nit, a la plaça del Forn. L’actuació forma part de la programació del cicle música per a la ciutat que organitza el centre i també s’inclou en les activitats que es faran durant tot el cap de setmana a Berga amb motiu de la diada de Sant Jordi.

En aquesta ocasió, la proposta musical del centre es basa en la interpretació de diverses obres per tal que els alumnes més avançats del Conservatori dels Pirineus tinguin l’oportunitat de presentar, com a solistes, un repertori complex davant del públic. Així doncs, el concert comptarà amb la intervenció dels alumnes de 6è de Grau Professional que també són membres de la Banda de l’Escola de Música: Òscar Carratalà amb clarinet, David Quintana amb piano i Sergi Serra amb trompeta. Els tres intèrprets tocaran composicions musicals que formen part del repertori més conegut de la música per a banda i solista. Concretament, Òscar Carratalà interpretarà el Concerto for Clarinet d’Artie Shaw, David Quintana tocarà el Concert de Varsòvia de Richard Addinsell, mentre que Sergi Serra interpretarà la Fantasie Brillante de Jean Baptiste Arban. El repertori del concert es completarà amb altres obres com per exemple, la Symphonic Suite de Clifton Williams.

El concert, que comptarà amb la direcció de Jordi Sabata, suposa una bona oportunitat per a gaudir d’una actuació conjunta dels alumnes més avançats del Conservatori dels Pirineus i els membres de la Banda de l’Escola de Música de Berga. A més, es tracta d’una activitat ideada pel centre per a proveir els alumnes d’experiències d’interpretació real davant del públic, ja que la seva tasca com a futurs professionals de la música passarà per la interpretació d’obres compromeses davant de públic exigent.

L’actuació que es farà al carrer amb l’objectiu d’acostar les activitats musicals a la ciutadania, serà d’entrada lliure i adoptarà el format de taquilla inversa. Això significa que els espectadors són els que establiran l’aportació econòmica que faran un cop hagi finalitzat el concert. En cas que la meteorologia sigui desfavorable, el concert es traslladarà al Teatre Municipal.

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga