Inici

El Consell Comarcal obre un procés participatiu per elaborar el Pla especial de la Baells

Kaiacs a la Baells 2017
Ampliar en una finestra emergent Imatge de Berguedà Tursime
Data de publicació: 08.05.17
L’any 2012 es va elaborar un Pla director de La Baells que fixa les grans línies d’actuació per enfortir l’ús del pantà com a recurs turístic. Aquest any, s’ha iniciat la confecció d’un Pla especial que servirà com a instrument regulador de l’acció urbanística de l’entorn de l’embassament i la pròpia làmina d’aigua de La Baells. Més enllà de potenciar les activitats turístiques i de lleure, el Pla també ha de garantir la protecció dels valors ambientals i paisatgístics d’aquest espai.

Per aquest motiu, el Consell Comarcal obre aquest procés participatiu, que ha de servir per conèixer i considerar les idees i propostes de la ciutadania. El Consell creu en aquest sistema com a única via per garantir-ne l’eficàcia i viabilitat emmarcat en un procés de transparència màxima.

Aquest procés es durà a terme mitjançant dos tallers obert per a debatre el Pla especial, el primer aquest dijous 11 de maig a Cercs, per fer una diagnosi i establir les necessitats; i un segon el dijous 1 de juny a Vilada, on es recolliran les propostes d’actuacions. Ambdues sessions tindran la mateixa durada entre tres quarts de 6 de la tarda i dos quarts de 9 del vespre.

Per a participar, s’ha de dur a terme la inscripció emplenant aquest formulari o trucant al telèfon 931 595 294, a l’atenció de Xavier Basora. La Diputació de Barcelona dóna suport tant al procés participatiu com a la redacció del Pla especial.

Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga