Inici

COMUNICAT DE PREMSA: Informació sobre el servei municipal de la piscina del Tossalet

Data de publicació: 19.05.17
El 23 de desembre del 2014 la Federació Catalana de Natació va sol·licitar que es restablís l’equilibri econòmic-financer de la concessió del Tossalet, és a dir, que l’Ajuntament assumís les eventuals pèrdues econòmiques causades, segons la pròpia Federació, per la implantació d’altres instal·lacions esportives que feien competència directa al Tossalet, per l’augment de l’IVA i per la crisi econòmica generalitzada en el conjunt del país.

El 5 de març del 2015 el Ple d’aquest Ajuntament va desestimar la sol·licitud de la Federació, no acceptant assumir el risc i ventura del contracte d’explotació de la concessió. Risc que corre qualsevol empresari però no l’administració, donat que aquesta, en cas de beneficis, tampoc hi participaria.

Davant aquest fet, la Federació va impugnar la decisió del Ple davant dels tribunals del Contenciós Administratiu. En Sentència 10/2017 de 10 de gener del 2017, el Jutjat Contenciós nº7 de Barcelona va desestimar totalment la demanda formulada pel concessionari donant la raó a l’Ajuntament de Berga.

Així i tot, la sentència no és ferma donat que la Federació la va recórrer pel que cal restar a l’espera d’allò que decideixin els Tribunals. D’aquesta sentència se’n va donar compte al Ple del 2 de febrer del 2017 i, per tant, el seu contingut és públic i conegut.

Davant aquesta situació, restem a l’espera de la decisió dels Tribunals i no entenem els ultimàtums i amenaces plantejats darrerament, recordant per altra banda l’obligació de qualsevol concessionari de mantenir i continuar prestant el servei municipal contractat amb la deguda qualitat.

Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga