Inici

El projecte ‘A les tardes juga al carrer’ allarga la seva durada i estén les activitats a diferents zones de Berga

Cartell 'A les tardes juga al carrer' 2017
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 23.06.17
Arriba una nova edició del projecte ‘A les tardes juga al carrer’ que es farà del 26 de juny al 6 de setembre. Es tracta d’una iniciativa impulsada per l’Oficina d’Inclusió Social i Rural Salut que pretén fomentar el joc al carrer entre els infants i els joves berguedans. Enguany, el projecte allarga la seva durada, ja que començarà l’última setmana de juny i acabarà la primera setmana de setembre. Les activitats es faran els dilluns, els dimecres i els divendres dels mesos de juny, juliol i setembre en tres zones diferents de la ciutat: el passeig de la Indústria, la plaça de Santa Eulàlia i la plaça de la Font del Ros, respectivament. Totes les propostes seran gratuïtes i es faran des de les 6 fins a les 8 de la tarda.

La iniciativa pretén convertir el carrer en un punt de trobada entre els menuts per tal de promoure els beneficis del joc, fomentar la relació amb els altres, impulsar els hàbits saludables i promoure diversos valors com per exemple la cooperació, la resolució de conflictes, el treball en equip o la diversitat cultural, entre d’altres. En aquest sentit, diverses entitats i serveis municipals com per exemple el Grup de Joves de Santa Eulàlia, la Biblioteca Ramon Vinyes i Cluet, Creu Roja Berguedà i el Casal Cívic de Berga han organitzat una gran varietat de propostes relacionades amb els jocs de taula, els jocs tradicionals, les manualitats, la música, la cuina, el dibuix, etc.

Les activitats seran obertes a tot tipus de públic i no serà necessari realitzar inscripció prèvia per a participar-hi.
El projecte ‘A les tardes juga al carrer’ compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Berga, el Consell Comarcal del Berguedà i la Diputació de Barcelona.

Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga