Inici

L’alcaldessa de Berga, Montse Venturós, retrà comptes sobre els dos anys de mandat en un debat obert amb els periodistes i la ciutadania el 27 de juny, a la plaça de St. Joan

Foto Montse Venturós 2015
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 26.06.17
L’alcaldessa de Berga, Montse Venturós, revisarà i analitzarà la gestió de l’equip de govern de la CUP al capdavant de l’Ajuntament de Berga en un acte públic promogut per la demarcació de la Catalunya Central del Col·legi de Periodistes de Catalunya. Es tracta d’una conversa oberta amb els periodistes dels principals mitjans de comunicació berguedans i amb la ciutadania per a retre comptes de la tasca feta al consistori coincidint amb l’equador del mandat. L’acte conduït pel periodista berguedà, Abel Gallardo, es farà el dimarts 27 de juny a la plaça de Sant Joan, a les 7 de la tarda.

Durant una hora, l’alcaldessa respondrà a les qüestions plantejades pels redactors de Regió 7, Aquí Berguedà, Nació Berguedà i Televisió del Berguedà, així com del públic assistent. A més, els ciutadans també podran fer arribar les seves preguntes a l’organització i als mitjans de comunicació participants a través de les adreces de correu electrònic següents: catalunyacentral@periodistes.cat; bergueda@regio7.cat; noticies@aquibergueda.cat; redaccio@naciobergueda.cat i tvbergueda@tvbergueda.com. En cas de mal temps, l’acte es traslladarà al Casal Cívic (antic Casal de Gent Gran) de Berga.

Aquest és el tercer debat impulsat pel Col·legi de Periodistes de Catalunya, ja que durant el més de juny s’han fet actes similars amb l’alcalde d’Igualada, Marc Castells i el batlle de Manresa, Valentí Junyent.

Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga