Inici

L’Ajuntament de Berga mostra el seu condol per la mort de l’històric alcalde, Agustí Ferrer

Ajuntament de Berga
Ampliar en una finestra emergent Ajuntament de Berga
Data de publicació: 29.03.19
L’Ajuntament de Berga lamenta la pèrdua d’Agustí Ferrer, alcalde de Berga entre els anys 1987 i 1991. Ferrer va encapçalar la llista batejada com a Alternativa Berguedana Independent (ABI), i va prendre la possessió com a batlle el 30 de juny del 1987. Aquest càrrec el va desenvolupar durant una legislatura. Agustí va ser, a més d'alcalde, mestre, delegat de la Caixa de Manresa, escriptor i un berguedà de soca-rel fidel enamorat del Barri Vell de la ciutat, on ha viscut tota la vida.

Des del consistori, volem deixar palès el llegat que Agustí ha deixat a Berga que és molt ampli i que avarca tot tipus d'àmbits culturals i socials: des de les famoses garrofes que escrivia cada any, amb caràcter desimbolt i un toc de sàtira sempre sa, fins a les converses culturals al Konvent de Cal Rosal, passant pel seu compromís amb La Patum i amb la ciutat. Expressem el nostre sentit condol a la família i amics de Ferrer, i agraïm la seva dedicació durant els quatre anys que va estar al capdavant de l'Ajuntament.

Per a informació sobre la vetlla i l’enterrament d’Agustí Ferrer, podeu consultar la pàgina web de la Funerària Ferran de Berga.

Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga