Inici

Berga busca joves d'entre 18 i 25 anys per adherir-se al programa de la Fundació Catalunya Voluntària i elaborar un projecte comú aquest estiu

Data de publicació: 18.02.13
L’Ajuntament de Berga va rebre fa uns dies la proposta de ser la ciutat de la província de Barcelona encarregada de participar en el projecte de voluntariat de la Fundació Catalunya Voluntària. Es tracta d’una iniciativa de voluntariat consistent en l’elaboració d’un projecte comú per part d’una trentena de joves: uns 5 o 6 de Berga o de la comarca, més uns 25 de cinc països diferents d’Europa.

Considerant que es tracta d’una proposta atractiva de cara a la joventut de la comarca, l’Ajuntament de Berga s’ha posat en contacte amb les entitats de Berga per tal que difonguin la iniciativa. A partir d’aquí, si hi ha el nombre suficient de persones interessades a participar en el projecte, es farà una reunió en la qual s’explicarà més detalladament en què consistirà la iniciativa, que la desenvoluparan conjuntament els voluntaris amb l’assessorament de la Fundació Catalunya Voluntària.

En aquest sentit, el regidor de joventut de l’Ajuntament de Berga, Jaume Vegas, destaca que pot ser una proposta molt enriquidora: “Des de l’Ajuntament creiem que pot ser una oportunitat fantàstica per conèixer gent d’altres països, practicar l’anglès, passar uns dies d’estiu diferents i a més a més, tenir l’oportunitat de poder viatjar a un altre país de cara al futur”, diu.

Una de les condicions per formar part d’aquesta activitat, que es faria durant el mes d’agost d’aquest any, és que els voluntaris a participar-hi tinguin una edat compresa entre 18 i 25 anys. El fet de tractar-se d’una activitat que es farà a la ciutat, implica que no tindrà cap cost pels participants durant aquest primer any. A més, el fet de participar en aquest projecte, permetrà als voluntaris la possibilitat de poder participar en un segon projecte de voluntariat que es faria de cara l’any que ve a un altre país d’Europa (encara per determinar) durant una setmana i que comptaria també amb l’acompanyament per part de Fundació Catalunya Voluntària.

Els i les joves interessades en participar en aquest projecte han de comunicar-ho a través dels correus electrònics vilanaaj@ajberga.cat o bé pratcr@ajberga.cat abans del divendres 22 de febrer.

Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga