Inici

Berga i el Berguedà clouen el curs 2012-2013 del PQPI-PTT

Acte de fi dels cursos
Ampliar en una finestra emergent Acte de fi dels cursos
Data de publicació: 13.06.13
Aquesta setmana s’ha fet a l’Ajuntament de Berga un reconeixement a l’alumnat del curs 2012-2013 del Programa de Qualificació Professional Inicial i Pla de Transició al Treball (PQPI-PTT) Berga- Berguedà, que ja ha finalitzat. Part d’aquest alumnat, ha superat també les proves d’accés a Cicles Formatius i el proper curs faran un Grau Mitjà.

Aquesta formació està reconeguda pel Departament d’Ensenyament i es porta a terme amb la col•laboració de l’Ajuntament de Berga, la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal del Berguedà i el Consorci de Formació i iniciatives Cercs-Berguedà.

En aquest sentit, també s’ha fet un reconeixement a les empreses col•laboradores que cedeixen uns llocs de pràctiques per aquests alumnes. S’ha comptat amb la col•laboració d’empreses de jardineria, sanitàries, esportives, educatives, ferreteries, agroalimentàries...
De cara al proper curs, està previst seguir amb les mateixes dues modalitats que s’han ofert aquest any, auxiliar d’activitats agropecuàries i processos agroalimentaris i auxiliar de fabricació mecànica i instal•lacions electrotècniques.

Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga