Inici

Ja estan en marxa les obres de l’ ‘skatepark’ del Parc del Lledó a Berga

Màquina treballant al Parc del Lledó
Ampliar en una finestra emergent Màquina treballant al Parc del Lledó
Data de publicació: 22.09.14
El projecte d’ ‘skatepark’ ideat a partir de les propostes del Consell d’Infants ha començat a prendre forma. Tal i com ja s’havia acordat en la darrera jornada del Consell d’Infants, format per alumnat de 5è i 6è de primària, el nou ‘skatepark’ es farà al parc del Lledó i esdevindrà un espai obert a tothom que practiqui aquest esport.

La intenció és que sigui un espai polivalent, apte per a tothom, tal com han demanat els Consellers i Conselleres de la ciutat. En aquest sentit, els mateixos també han treballat en la redacció d’una normativa tant de seguretat com de manteniment adaptada a les necessitats d’un espai d’aquestes característiques.

El nou l’’skatepark’ serà de formigó i la forma en planta serà molt similar a la de l’estany artificial existent , desplaçant l’aresta de l’estany paral•lela al talús més a l’interior per tal de deixar de 3’5 a 4 metres entre aquesta i el talús. Pel que fa a l’ aresta perimetral, tindrà un perfil longitudinal variable, no horitzontal, de manera que el perfil pujarà i baixarà segons el disseny del ‘bowl’. Tots els paviments horitzontals es formigonaran amb fressat mecànic i els no ho¬ritzontals (parets del ‘bowl’) amb formigó projectat lliscat manualment; tots els paviments seran armats amb malla metàl•lica. A les arestes d’intersecció entre les diferents superfícies de formigó, es col•locarà un tub metàl•lic i la plataforma dels extrems del ‘bowl’ es pavimentarà com a extensió de l’’skatepark’ i es col•locaran tres mòduls per practicar la modalitat ‘street’.

El nou ‘skatepark’ de Berga, que construirà l’empresa In Out, costarà al consistori Berguedà 46.550€, que es pagaran gràcies a una subvenció de la Xarxa de Governs Locals.

Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga