Inici

Dos-cents alumnes de primària de les escoles de Berga, Gironella, Avià i Cercs participaran demà a la 4a cantata organitzada per l’EMMBerga

Imatge cartell 4a cantata 'El gegant egoista'
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 26.04.17
Uns dos-cents infants de les escoles de primària de Berga, Gironella, Avià i Cercs ompliran demà l’escenari del Teatre Municipal de Berga per a interpretar la cantata ‘El gegant egoista’. Aquesta és la quarta edició d’una activitat de música coral que té l’objectiu de promoure el contacte dels nens i nenes amb la interpretació de música en directe. L’acte forma part del cicle Música per a la ciutat que impulsa l’Escola Municipal de Música de Berga i comptarà amb la participació de la Jove Orquestra Simfònica de l’Escola de Música i l’orquestra Superfilharmònics de l’escola de La Valldan de Berga.

Durant les darreres setmanes, els alumnes de P5 de les escoles de primària dels municipis esmentats anteriorment han estat treballant les peces que interpretaran durant la cantata. A més, el professor de l’Escola de Música, Josep Comellas, ha estat l’encarregat de realitzar els arranjaments musicals, tenint en compte les característiques de cadascun dels grups participants. La narració de l’espectacle musical anirà a càrrec d’Angelina Vilella, membre de l’Agrupació Teatral La Farsa.

La cantata ‘El gegant egoista’ es farà aquest dijous 27 d’abril, i comptarà amb dues sessions. La primera serà a ¼ d’11 del matí i la segona es farà a ¼ d’1 del migdia al Teatre Municipal de Berga. Els centres de primària que participen en aquest projecte són: l’Escola Santa Eulàlia, l’Escola Sant Joan, l’Escola La Valldan, l’Escola Vedruna i l’Escola Xarxa de Berga, l’Escola Gironella, l’Escola Santa Maria d’Avià i l’Escola Sant Salvador de Cercs. L’entrada per a l’espectacle serà gratuïta.

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga