Inici

El Consell d’Infants de Berga participarā demā a una trobada amb la resta de Consells d’Infants a Barcelona

Data de publicació: 07.06.13
Amb l’objectiu de fer participar a tots els Consellers i Conselleres d’una mateixa activitat, compartint experičncies de cada municipi i gaudint d’un dia amb altres companys i companyes que formen part dels Consells d’Infants d’arreu de la província de Barcelona, demā es farā una trobada lúdica a la capital catalana en la qual hi participarā també el Consell d’Infants de Berga.

L’activitat, que tindrā format de gimcana, constarā de tres proves dedicades a les diferents temātiques que els Consellers i Conselleres han treballat durant els últims anys a la seva ciutat i la darrera prova serā dedicada a l’orientaciķ i geolocalitzaciķ.

Aquesta trobada es farā a l’Escola Industrial de Barcelona i comptarā amb infants de diferents municipis com Sallent, Súria, Granollers, L’Hospitalet, Barcelona, entre altres.
Amb aquesta sortida es donarā per acabat el curs amb el Consell d’Infants de Berga fins el mes de setembre, que es canviaran la meitat dels seus participats, per tornar a constituir-lo i aportar idees, opinions i compromís davant de l’equip de govern municipal.

Ajuntament de Berga ˇ Plaįa de Sant Pere, 1 ˇ 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 ˇ Fax. 93 821 17 87 ˇ berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga