Inici

El Juguem Jugant tanca l’edició d’enguany amb èxit

Imatge d'un dels tallers del Juguem Jugant cada dia d'enguany
Ampliar en una finestra emergent Imatge d'un dels tallers del Juguem Jugant cada dia d'enguany
Data de publicació: 16.01.17
Després de gairebé un mes d’activitats, el Juguem Jugant ha posat punt i a part al ritme frenètic d’aquests dies amb la celebració de la cavalcada dels Reis i ho ha fet amb una molt bona valoració tant per part dels organitzadors com per part dels participants.

Així ho explica la regidora de Joventut, Anna Alsina: “Les activitats clàssiques de cada any han mantingut el seu públic i les noves han tingut en general molt bona acollida. Evidentment, sempre podem anar millorant cosetes i ens hem anat anotant les petites mancances que hem detectat o que ens han fet arribar els mateixos usuaris o les entitats col•laboradores però en general estem molt satisfetes de la feina feta i dels resultats i la qualitat de les activitats”, detalla.

En aquesta línia, de les novetats introduïdes enguany, des de l’Ajuntament de Berga es destaca el taller de fotoperiodisme, en què els fotoreporters han participat a més de la meitat de les activitats que oferia el Juguem Jugant, mostrant un punt de vista diferent a través de la seva mirada, una experiència que també ha estat molt ben valorada per part de l'AFTDAO, que ha passat al davant d’aquesta activitat.
Igualment, també es destaca el taller de tions que es va fer just abans de la clàssica activitat de fer cagar el tió amb el Dani Magyk, en què les talleristes van mostrar-se també molt satisfetes del resultat, motiu pel qual de cara l’any que ve ja es pensa en poder repetir l’experiència i fins i tot allargar-ne la durada.
Una altra de les activitats estrella del Juguem Jugant ha estat el taller d'skate que ascendeix dels tallers d'estiu, en què tant monitors, famílies com participants van valorar-lo molt positivament fins al punt que des de l’àrea de Joventut es planteja poder-lo tornar a oferir per Setmana Santa durant les vacances de Pasqua.
També ha estat un èxit d’aquest Juguem Jugant la Room Escape a l'Ajuntament de Berga, que va superar amb escreix les expectatives de participació, amb una demanda molt superior a l’esperada. En aquest sentit, des de l’Ajuntament de Berga també es vol felicitar a l’entitat organitzadora per la seva professionalitat, cura, saber fer i alegria amb què es va portar tota la jornada de feina, que es va allargar més del previst.

Igualment, des de l’Ajuntament de Berga i concretament des de la regidoria de Joventut es vol donar les gràcies a totes les entitats que han organitzat, col•laborat o participats en les activitats del Juguem Jugant cada dia, sense les quals, no seria possible tirar endavant aquest projecte.


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga