Inici

S’obren les inscripcions per un nou taller d’skate gratuït que es farà del 10 al 13 d’abril a Berga

Cartell del taller gratuït d'skate
Ampliar en una finestra emergent Cartell del taller gratuït d'skate
Data de publicació: 08.03.17
Tothom qui ho vulgui podrà gaudir la setmana de vacances escolars de Pasqua del taller gratuït  d’iniciació o cursos de perfeccionament, depenent del nivell, a l’esport de l’skate a càrrec de l’associació Braveskate.

 El taller es farà des del dilluns 10 d’abril fins el dijous de la mateixa setmana de les 11 del matí a les 2 del migdia i per participar-hi cal inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a joventut@ajberga.cat, donant el nom, contacte i edat. En el cas dels menors de 18 anys, els tutors legals hauran d’emplenar i signar-nos l’autorització que se’ls farà arribar. Les inscripcions ja es poden fer a partir d’avui i fins el dijous 6 d’abril.

El taller es durà a terme al mateix skatepark de la ciutat i és una proposta del departament de joventut de l’Ajuntament de Berga amb l’objectiu que els i les participants puguin assolir un domini bàsic de l’skate per gaudir d’aquesta pràctica esportiva i minimitzar-ne els riscos així com també fomentar les relacions socials. Així ho explica la regidora de Joventut, Anna Alsina: “L’experiència dels anteriors cursos que s’han realitzat ens ha demostrat que per mitjà d’aquest esport, es teixeixen vincles i relacions entre diferents joves de la ciutat i persones d’altres generacions que potser no es donarien en altres espais”, detalla.
 Es tracta d’una iniciativa que ascendeix dels tallers d’estiu i de la demanda explícita per part del jovent que hi va participar d’allargar i repetir el taller en diferents períodes de l’any.

 El cost total d’aquest taller és de 1.394,00 euros, que estan finançats pel departament de Prevenció de riscos en relació a la promoció de la Salut, Igualtat i Joventut, dins l’acció ‘Temps Jove’, de la Diputació de Barcelona.

Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga