Inici

La fotografia en format analògic de Roser Rifà protagonitza la nova proposta expositiva de la mostra ‘Art Major’ de Berga

Cartell exposició 'En analògic' Art Major 2018
Ampliar en una finestra emergent Cartell de l'exposició 'En analògic' de la mostra 'Art Major'
Data de publicació: 07.01.18
Una llum que s’escola per la finestra, un vedell que surt entre la boira, la gebrada del matí, els carrers del barri vell de Berga, l’aroma i el gust dels tomàquets de l’hort, les flors més efímeres, els cims i les valls, les ombres dels arbres dansant per les parets... tots aquests moments són els que intenta capturar i immortalitzar l’autora de la propera exposició de la mostra ‘Art Major’ titulada ‘En analògic’ que es podrà veure del 9 de gener al 6 de febrer als locals situats al carrer dels Àngels, 5; la Placeta de la Ciutat 1 i 10 i al carrer de la Ciutat, 28. Roser Rifà és aficionada a la fotografia i des de fa uns anys desenvolupa el seu hobby en format analògic “per poder fugir de la immediatesa de la vida moderna”, segons reconeix la pròpia autora. Per això, Rifà omplirà els aparadors que formen part del circuit exposició de la mostra amb deu imatges que recullen diversos instants relacionats amb l’entorn natural i el paisatge urbà.

L’exposició ‘En analògic’ de Roser Rifà és una proposta artística que s’inclou dins del projecte ‘Art Major’, impulsat per la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Berga i la Diputació de Barcelona. Es tracta d’una iniciativa que pretén revitalitzar l’eix comercial del carrer Major a través de propostes artístiques de diferents disciplines. L’objectiu és convertir els locals buits de la zona en aparadors d’art per a persones i col·lectius amateurs que volen compartir la seva creativitat amb la ciutadania. El projecte està obert a tothom i per a participar-hi, com a expositor o com a galerista, només cal posar-se en contacte amb l’àrea de Promoció Econòmica del consistori berguedà. Per a més informació, podeu accedir al web oficial de la mostra ‘Art Major’ a través del següent enllaç: artmajor.ajberga.cat.

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga