Inici

Una exposició fotogràfica de paisatges d’hivern omplirà els locals de la mostra ’Art Major’, del 6 al 27 de febrer

Art Major Paisatges d'hivern febrer 2018
Ampliar en una finestra emergent Cartell de la nova exposició fotogràfica de la mostra 'Art Major'
Data de publicació: 05.02.18
L’hivern i la natura són dos elements àmpliament fotografiats per professionals especialitzats en aquestes temàtiques, però també per fotògrafs amateurs que gaudeixen de la quietud i el silenci dels paisatges i escenaris que ens ofereix la natura durant els mesos més freds de l’any. Precisament, immortalitzar instants, situacions, persones, animals i paisatges és una de les activitats que més apassionen a l’Adriana, l’artista que protagonitza l’última proposta expositiva del projecte ‘Art Major’. Es tracta d’una mostra fotogràfica de tretze imatges titulada ‘Paisatges d’hivern’, que es podrà veure del 6 al 27 de febrer als locals desocupats del centre de Berga (carrer dels Àngels 5; Placeta Ciutat 1 i 10; carrer de la Ciutat, 17 i 28).

Les fotografies mostren diversos paisatges capturats durant els viatges realitzats per l’autora de l’exposició. L’Adriana explica que “des de petita acostumava a portar la càmera a les mans, sempre a punt per fotografiar tot allò que em produïa algun tipus de sensació o emoció”. Amb el pas dels anys, l’artista s’ha interessat per millorar tècnicament les seves fotografies, ja que això li permet “jugar amb les diverses opcions que t’ofereix la càmera per captar instants, però sobretot per crear allò que realment vull a nivell fotogràfic”.

‘Art Major’ és un projecte ideat per l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Berga i la Diputació de Barcelona que va néixer amb la voluntat de revitalitzar el centre comercial del carrer Major, reconvertint els aparadors buits dels comerços en espais d’exposició d’obres de diverses disciplines artístiques. Un dels objectius d’aquest projecte és donar l’oportunitat a nous creadors de mostrar les seves obres per a què siguin vistes pels vianants que recorren una de les zones comercials més emblemàtiques de la ciutat.

‘Art Major’ és una iniciativa gratuïta i oberta a tothom. Per participar-hi, com a expositor o com a galerista, només cal posar-se en contacte amb l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Berga. Per a més informació, podeu accedir al lloc web oficial de la mostra a través del següent enllaç: artmajor.ajberga.cat


Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga