Inici

Berga s’adhereix al portal DIGIEMPRÈN per proporcionar formació al teixit comercial i promoure l’emprenedoria en l’entorn digital

Cartell - Web Digiemprèn
Ampliar en una finestra emergent Portal web 'Digiemprèn'
Data de publicació: 09.03.20

L’Ajuntament de Berga s’ha adherit a la plataforma DIGIEMPRÈN. Es tracta d’un lloc web impulsat per la Diputació de Barcelona que ofereix formació en línia adreçada al teixit comercial amb l’objectiu d’apropar l’entorn digital i proporcionar eines per crear negocis online. Aquest espai web s’adreça, principalment, a persones que regenten un comerç físic i volen emprendre un negoci digital, així com persones creadores i professionals que dissenyen i creen productes de consum i volen disposar d’un nou canal de venda a través d’Internet. L’adhesió del municipi és un requisit indispensable per tal que els negocis interessats puguin prendre-hi part i accedir als recursos de formació que s’ofereixen en aquesta plataforma. En concret, DIGIEMPRÈN posa a disposició dels usuaris i usuàries una dotzena de cursos gratuïts i vídeoguies per aprofundir en el coneixement e-commerce.

Cursos per millorar els negocis en línia

El portal disposa d’una oferta formativa sobre la logística del comerç online, la comunicació i l’ús de les xarxes socials, la imatge de marca i el producte, la identitat digital i el lloc web del negoci, entre d’altres. Els cursos tenen una durada de tres setmanes i compten amb material didàctic i un fòrum integrat per alumnat i professorat per intercanviar informació i resoldre dubtes durant el desenvolupament de la formació. Les persones participants podran obtenir un certificat després d’haver completat el curs.

Miniguies en format audiovisual

El web també ofereix guies breus sobre comerç en línia. Es tracta de píndoles audiovisuals de 10 minuts que contenen informació essencial i consells sobre el dia a dia d’un negoci a Internet. Per exemple, s’hi poden trobar guies sobre la importància de disposar d’una pàgina web ja que és la carta de presentació del negoci a la xarxa i això pot comportar la possibilitat d’obrir nous mercats, guanyar visibilitat, generar confiança al consumidor i modernitzar el projecte.

Inscripcions per accedir a la formació

Les formacions poden realitzar-les els creadors i creadores, artesans i artesanes, comerços i serveis de la demarcació de Barcelona. Les persones interessades en realitzar qualsevol dels cursos hauran d’inscriure’s prèviament accedint al lloc web www.digiempren.diba.cat.Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga