Inici

Berga destina 60.000€ a subvencionar projectes d’entitats locals sense ànim de lucre durant el 2020

Convocatòria subvencions entitats 2020
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 05.06.20

L’Ajuntament de Berga destinarà 60.000€ a la subvenció d’iniciatives impulsades per entitats locals sense ànim de lucre durant l’anualitat de 2020. El consistori ha obert la convocatòria per a la concessió de subvencions aquest divendres, 5 de juny, mitjançant el procediment de concurrència competitiva en què podran presentar-s’hi les associacions i entitats inscrites al Registre Municipal d’Entitats. Les sol·licituds podran realitzar-se fins al 5 de juliol i la tramitació caldrà fer-la telemàticament.

Import econòmic per àmbits

El consistori ha previst atorgar un total de 60.000€ que es distribuiran en set àmbits diferents segons la finalitat de les activitats i els projectes presentats. Els àmbits establerts són cultura, educació, esports, joventut, social, medi ambient i polítiques d’ocupació i els imports són els següents:

CULTURA ................................ 10.000 €
EDUCACIÓ .............................. 3.000 €
ESPORTS ................................ 7.000 €
JOVENTUT .............................. 3.000 €
SOCIAL .................................... 18.000 €
MEDI AMBIENT ........................ 2.000 €
POLÍTIQUES D'OCUPACIÓ ..... 17.000 €

TOTAL ................................... 60.000 €

Característiques de la convocatòria

Les activitats subvencionables s’hauran de realitzar entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2020 al municipi de Berga. L’import concedit per activitat es concretarà en funció de l’aplicació dels criteris de valoració establerts en les bases reguladores de la convocatòria, i que en cap cas podrà excedir el 50% del seu cost total. Aquesta subvenció és compatible amb qualsevol altra subvenció que hagi estat concedida per altres entitats de caràcter públic o privat.

Cada entitat o associació podrà presentar un màxim de dues sol·licituds en la present convocatòria. El termini per a la presentació de sol·licituds estarà obert del 5 de juny al 5 de juliol de 2020, ambdues dates incloses. La tramitació es realitzarà de forma telemàtica a través del registre municipal i caldrà completar el formulari disponible al web i en aquest enllaç:

http://www.ajberga.cat/ajberga/tramits/detall.php?tramit=251&apartat=63

Una de les novetats de la convocatòria d’enguany és que les sol·licituds que rebin una puntuació inferior a 5 punts quedaran excloses. Es tracta d’un criteri per fer que les sol·licituds més ben puntuades puguin obtenir més finançament. Un cop s’hagi efectuat i notificat la resolució de la convocatòria, les entitats i associacions que hagin aconseguit finançament per a les activitats sol·licitades, hauran d’aportar la documentació justificativa corresponent.

Per a més informació sobre la convocatòria de subvencions a entitats sense ànim de lucre de 2020, podeu contactar amb l’àrea de Participació Popular de l’Ajuntament de Berga, a través de l’adreça electrònica entitats@ajberga.cat.


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga