Inici

L’Ajuntament de Berga impulsa una campanya per fomentar el comerç local dels sectors de la moda i el benestar personal

Campanya de moda
Ampliar en una finestra emergent Gravació de la campanya de moda, al Convent de Sant Francesc
Data de publicació: 26.11.20

L’Ajuntament de Berga ha posat en marxa una campanya de suport centrada en el sector de la moda, els complements i la joieria. Aquesta iniciativa també inclou el sector del benestar i la imatge personal a través dels productes i serveis que ofereixen els centres d’estètica, les perruqueries i les barberies. La campanya forma part del Pla de Xoc de Dinamització Comercial de 2020 i té l’objectiu de minimitzar els efectes de la davallada de vendes registrades durant el període de confinament domiciliari decretat els mesos de març, abril i maig, així com pal·liar les conseqüències del tancament obligatori dels centres de bellesa i estètica durant la segona onada de la pandèmia de la Covid-19, a causa de les restriccions d’activitats establertes per les autoritats governamentals i sanitàries de Catalunya.

Incentivar les vendes dels sectors

La proposta promoguda per l’àrea de Promoció Econòmica arrencarà amb l’inici de la campanya de Nadal i pretén incentivar les vendes dels productes i serveis de proximitat mitjançant la creació i producció d’una sèrie de vídeos promocionals que es difondran a través de les xarxes socials dels comerços que han protagonitzat les peces audiovisuals i del consistori berguedà. Els vídeos no només pretenen promoure les vendes, sinó que també s’utilitzaran per divulgar els valors del comerç de proximitat, com per exemple: el tracte personalitzat, l’especialització, la qualitat, la sostenibilitat, la generació de riquesa i llocs de feina, l’equilibri i la millora de l’economia domèstica, entre d’altres.

Participació d’una cinquantena de comerços

La iniciativa ha tingut una bona acollida del teixit comercial, ja que ha comptat amb la participació de gairebé una cinquantena d’establiments del sector de la moda distribuïts de la següent manera: 34 botigues de moda i complements, 8 centres de bellesa i estètica i 5 perruqueries. L’Ajuntament de Berga ha finançat la totalitat del cost de la gravació, producció i edició de les peces audiovisuals que han estat realitzades per l’empresa ProduccionsMC, a l’entorn del Convent de Sant Francesc. Les gravacions s’han portat a terme seguint els protocols de prevenció i seguretat per la Covid-19.Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga