Inici

Alteracions del trānsit amb motiu de la Cavalcada de Reis 2017

Cartell Cavalcada Reis 2017
Ampliar en una finestra emergent Cartell Cavalcada Reis 2017
Data de publicació: 02.01.17
Des de l’Ajuntament de Berga s’informa que amb motiu de la Cavalcada de Reis, aquest dijous dia 5 de gener de les 4 de la tarda a les 8 del vespre aproximadament hi haurā talls del trānsit a diferents punts de la ciutat.

Així, es veuran afectats el passeig Vila de Casserres amb Mariā Obiols; la rotonda de la plaįa Gernika; el carrer Pere II; el carrer Mestre Pedret; el carrer Salvador Espriu; l’avinguda del Canal Industrial amb el carrer Gran Via; la Rasa dels Molins; la rotonda Guillem de Berguedā; el carrer Guillem de Berguedā amb carrer Barcelona; el carrer Barcelona amb el carrer Josep Badia sobrevies; el passeig de la Pau (ascendent i descendent); el carrer Barcelona direcciķ al carrer Gran Via; el carrer Fra Frederic amb el carrer doctor Fleming; el carrer Rasa del Canyet amb el carrer doctor Fleming; el carrer Comte Oliba amb el carrer Gran Via; el carrer Comte Oliba amb el carrer Sardana i la ronda Queralt amb plaįa de Catalunya.

Igualment, es recomana evitar l’accés amb vehicles per Berga Sud axí com també que els conductors que vulguin accedir a Berga ho facin per la C-16 en les seves entrades de Berga centre i Berga nord. Per anar en direcciķ Aviā s’aconsella utilitzar la variant C-26.

Cal tenir present que gairebé totes les vies esmentades també patiran restriccions d’estacionaments, per la qual cosa es recomana prestar especial atenciķ a la senyalitzaciķ provisional que es posarā el dilluns dia 2 de gener.

Documentaciķ


Ajuntament de Berga ˇ Plaįa de Sant Pere, 1 ˇ 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 ˇ Fax. 93 821 17 87 ˇ berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga