Inici

S’obre el període per a la presentació de sol·licituds per ocupar la via pública durant la diada de Sant Jordi de 2018

Foto parades Sant Jordi
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 13.02.18
L’Ajuntament de Berga ha obert el termini per sol·licitar el permís l’ocupació de la via pública durant la celebració de la festa de Sant Jordi de 2018. Les persones o entitats interessades en poder disposar d’un espai destinat a la venda de roses o llibres durant la diada podran tramitar les peticions fins al 29 de març.

Per fer-ho serà imprescindible presentar una instància específica anomenada ‘Llicència d’ocupació de la via pública per a llocs de venda eventuals (parades, atraccions i circs) (TR020) disponible a l’apartat ‘Tràmits i gestions’ del web municipal o en aquest enllaç.

http://www.ajberga.cat/ajberga/tramits/detall.php?tramit=190&apartat=63

En el document de sol·licitud serà necessari concretar el tipus de parada que es vol instal·lar al carrer segons si es destina a la venda de roses, de llibres o de tots dos productes. A més, també s’haurà d’especificar la ubicació on es vol col·locar la parada preferiblement, els metres i l’horari d’ocupació de l’espai. Tanmateix, caldrà adjuntar la carta d’autoliquidació tributària, és a dir, el document que acredita que s’ha abonat la taxa corresponent per poder portar a terme l’activitat. Per altra banda, també es demanarà la identitat i les dades de contacte del sol·licitant, tal i com es realitza habitualment en el moment de formular qualsevol altre tipus d’instància.

Cal recordar que en compliment de la Llei 39/2015 d’1 d’octubre de procediment administratiu comú de les administracions públiques, les persones jurídiques i les entitats sense ànim de lucre han de realitzar la sol·licitud telemàticament, mentre que les persones físiques poder tramitar-ho online o de forma presencial a través de l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) situada a la planta baixa de l’Ajuntament de Berga. L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres, de 9 del matí a 2 del migdia, i el dilluns a la tarda, de 5 a 2/4 de 8 del vespre.

Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga