Inici

La pavimentació de diversos trams urbans a La Valldan i la crta. de Sant Fruitós comportarà alteracions de trànsit el 13 i 14 de maig

Asfaltatge carretera de Solsona
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 10.05.19
El dilluns, 13 de maig, s’iniciaran les tasques de pavimentació de diverses vies urbanes de la ciutat i això comportarà alteracions en la circulació del trànsit a les zones de La Valldan i la carretera de Sant Fruitós. En concret, els treballs d’arranjament del ferm es portaran a terme a la carretera de Solsona, des de la residència Sant Bernabé fins a Sant Bartomeu, i a la carretera de Sant Fruitós, entre la Gran Via i el carrer del Roser. La intervenció finalitzarà previsiblement el dimarts, 14 de maig, amb la realització dels treballs de senyalització i pintura vial.

Cessió de la titularitat de les vies

L’empresa Pasquina serà l’encarregada d’executar els treballs d’asfaltatge d’aquestes vies que actualment pertanyen a la Generalitat de Catalunya. Tanmateix, amb l’execució d’aquestes obres per valor de 40.000€, la Generalitat donarà compliment a l’acord de cessió entre ambdues institucions en què s’estableix el traspàs de la titularitat d’aquests vies a l’Ajuntament de Berga de forma definitiva. L’acord el va donar a conèixer el regidor d’Urbanisme i alcalde accidental de Berga, Oriol Camps, durant la sessió ordinària del Ple de la Corporació del passat 2 de maig.

Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga