Inici

Berga segueix impulsant el lleure per a infants i joves durant les Festes de Nadal amb el ‘Juguem Jugant cada dia’

Cartell festes nadalenques 'JUguem jugant cada dia' 2016-2017
Ampliar en una finestra emergent Cartell festes nadalenques 'JUguem jugant cada dia' 2016-2017
Data de publicació: 13.12.16
L’àrea de Joventut i lleure de l’Ajuntament de Berga s’ha proposat omplir el calendari d’activitats d’oci durant les festes nadalenques a través del ‘Juguem Jugant cada dia’. Per això, el consistori ha programat conjuntament amb diferents àrees i coordinat amb diverses entitats i organitzacions berguedanes prop d’una trentena d’activitats diferents adreçades a infants i joves durant el període festiu. Els actes, que començaran el 16 de desembre i s’allargaran fins al 8 de gener, inclouen diverses propostes lúdiques vinculades als àmbits de la música, el cinema, el teatre, l’esport i l’entreteniment, entre d’altres.
Entre l’oferta musical destaca una sèrie de microconcerts a càrrec de l’Escola Municipal de Música de Berga, així com el tradicional concert del Cor de Veus Blanques i el concert de Sant Esteve.

Per als cinèfils, hi haurà dues sessions de cinema social i de dones, amb la projecció de les pel•lícules ‘Ara o mai’ de Maria Ripoll i ‘Xtrems’ d’Abel Folk i Joan Riedweg. El film ‘Xtrems’ es completarà amb una xerrada sobre el consum d’alcohol i altres drogues durant les festes de Nadal.

Enguany, l’Agrupació Teatral La Farsa tornarà a posar en escena ‘Els Pastorets’ de Serafí Pitarra durant cinc funcions al Teatre Municipal, mentre que les representacions infantils aniran a càrrec del Grup Colònies a Borredà. El Teatre Patronat també oferirà dues funcions de pastorets infantils.

L’últim dia de l’any se celebrarà la tradicional cursa de Sant Silvestre, organitzada pel Club Atlètic Berga. Es tracta de la 17a edició de la prova que inclou curses infantils i per a adults.

D’altra banda, també hi haurà activitats d’animació, jocs tradicionals per a gaudir-ne amb família, tallers de manualitats i d’articles de Nadal, així com activitats esportives com rocòdrom i ‘skate’. Una de les novetats més destacades serà l’organització d’un ‘Room Escape’ que transcorrerà per algunes de les estances més emblemàtiques de l’Ajuntament, l’objectiu del qual serà aconseguir escapar. A més, l’AFTDAO farà un taller de fotoperiodisme en què els i les participants s’encarregaran de captar tot el que passi al ‘Juguem Jugant’ mitjançant un reportatge fotogràfic a través de les xarxes socials.

Per últim, tampoc hi faltaran els actes més esperats pels menuts com l’activitat de fer cagar el tió, l’arribada dels patges reials i la cavalcada dels reis de l’Orient que inclou una estrellada novetat.

Per a més informació sobre les activitats de Nadal, es pot consultar el programa detallat del ‘Juguem Jugant cada dia’.


Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga